Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boldklubben Røde hær Bath City F.C.
Normal Tactiek 352
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Molte geeft een hoge lob. Inworp. Brahe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gustavsson is nu in balbezit. Gustavsson geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Inworp. Sønderbech zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bækgård geeft een lange en hoge pass. Carøe bereikt de bal nog maar net als eerste. Carøe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boldklubben Røde hær - Bath City F.C. 0:1

29e minuut.
Bresemann is nu in balbezit. Ottesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bækgård speelt de bal door. Bresemann is nu in balbezit. Bresemann draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boldklubben Røde hær - Bath City F.C. 0:2

36e minuut.
Nørkjær met een sublieme pass. Carøe is nu in balbezit. Carøe met een sublieme pass. Bresemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresemann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boldklubben Røde hær 63%, Bath City F.C. 37%.
Boldklubben Røde hær - Bath City F.C. 0:2

60e minuut.
Fink passt de bal zonder na te denken. Aldermann is nu in balbezit. Gustavsson onderschept slim de pass. Gustavsson geeft de bal voor. Winding probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Lauridtsen geeft een lange en hoge pass. Brahe bereikt de bal nog maar net als eerste. Brahe probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nørkjær de bal. Nørkjær schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
de Mylius verovert de bal door een tackle van achteren. de Mylius speelt de bal door. Ottesen heeft problemen om de bal te vangen. Bresemann verovert de bal door een tackle van achteren. Bresemann haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boldklubben Røde hær 41%, Bath City F.C. 59%.
Boldklubben Røde hær - Bath City F.C. 0:2