Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Mödling Brisbane fc
Kill Bill Tactiek att2 sichl
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
60.3 gemiddelde waardering 68.4
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitmuntend
zeer goed Verdedigen formidabel


15e minuut.
Kartofel heeft problemen om de bal te vangen. Kędziora bereikt de bal nog maar net als eerste. Losev speelt de bal door. Sinijärv bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinijärv schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
de Loore onderschept slim de pass. Kartofel is nu in balbezit. Kartofel geeft een hoge lob. Bouman is nu in balbezit. Bouman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Rubý is nu in balbezit. Rubý passt de bal met de wreef. Espinosa is nu in balbezit. Espinosa haalt uit met een fantastische trap. Liebus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - Brisbane fc 0:1

22e minuut.
Sinijärv is nu in balbezit. Sinijärv passt de bal met de wreef. Othmann rent richting de bal. Othmann geeft een lange en hoge pass. Bouman springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Cepeda is nu in balbezit. Cepeda geeft een hoge lob. de Loore verovert de bal door een tackle van achteren. Rubý bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubý draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Liebus probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Chudy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - Brisbane fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mödling 54%, Brisbane fc 46%.
FC Mödling - Brisbane fc 0:2

55e minuut.
Kędziora passt de bal in één keer door. Daar is Cepeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cepeda geeft een lange en hoge pass. Espinosa rent richting de bal. Espinosa haalt uit met een fantastische trap. Liebus bokst de bal weg.

57e minuut.
Daar is Chudy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa passt de bal in één keer door. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra draait met de bal, schiet en ... Liebus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - Brisbane fc 0:3

71e minuut.
Losev passt de bal met de wreef. Kędziora heeft problemen om de bal te vangen. Bouman onderschept slim de pass. Bouman schiet op doel. Grinovero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - Brisbane fc 1:3

75e minuut.
Michalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalski passt de bal zonder na te denken. Kartofel speelt de bal door. Bouman is nu in balbezit. Bouman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Concha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jaramillo met een sublieme pass. Cepeda speelt de bal door. Rubý rent richting de bal. Rubý haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Doeltrap. Adler komt het veld opgelopen. Prokopetz komt het veld opgelopen. Ljubičić komt het veld opgelopen. Forc komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Othmann geeft een hoge lob. Adler kopt de bal weg. Bouman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouman draait met de bal, schiet en ... Grinovero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - Brisbane fc 2:3

84e minuut.
Bucerzan kopt de bal weg. Serra is nu in balbezit. Chudy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chudy krijgt een gele kaart. Serra raakt geblesseerd tijdens het duel. Espinosa legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - Brisbane fc 2:4

86e minuut.
Othmann geeft een hoge lob. Adler is nu in balbezit. Kędziora rent richting de bal. Adler rent richting de bal. Adler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Bucerzan passt de bal zonder na te denken. Chudy met een sublieme pass. Prokopetz is nu in balbezit. Espinosa onderschept slim de pass. Espinosa schiet op doel. Forc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mödling 67%, Brisbane fc 33%.
FC Mödling - Brisbane fc 2:4