Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:13
  • Competitiewedstrijd: Bundesliga
  • Stadion: Zanarkand
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 50400
Final Fantasy The AUTsiders
FF VII Rebirth Tactiek neu_DEF_weit_m_r
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
69.3 gemiddelde waardering 72
outstanding Schieten formidable
outstanding Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


2e minuut.
Sucală passt de bal met de wreef. Prohaska met een sublieme pass. Claramunt rent richting de bal. Claramunt schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Iacovelli passt de bal in één keer door. Haak bereikt de bal nog maar net als eerste. Haak passt de bal met de wreef. Aunkofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aunkofer draait met de bal, schiet en ... Zirbes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Nordahl passt de bal in één keer door. Aunkofer heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prohaska. Prohaska krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Aunkofer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iacovelli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolecki rent richting de bal. Iabanji onderschept slim de pass. Iabanji schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Aunkofer maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Kalita de bal onder controle te krijgen. Iabanji rent richting de bal. Iabanji schiet op doel. Zirbes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Final Fantasy - The AUTsiders 0:1

26e minuut.
Maurerbauer is nu in balbezit. Maurerbauer geeft de bal voor. Iabanji kopt de bal weg. Aunkofer rent richting de bal. Aunkofer haalt uit met een fantastische trap. Zirbes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Nordahl verovert de bal door een tackle van achteren. Nordahl geeft een lange en hoge pass. Kalita heeft problemen om de bal te vangen. Aunkofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aunkofer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Iacovelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacovelli met een sublieme pass. Daar is Haak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haak geeft een hoge lob. Aunkofer krijgt zijn hoofd ertegen. Zirbes bokst de bal weg.

39e minuut.
Nordahl passt de bal in één keer door. Haak probeert naar een medespeler te passen. Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Iabanji schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Final Fantasy - The AUTsiders 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Final Fantasy 69%, The AUTsiders 31%.
Final Fantasy - The AUTsiders 0:2

51e minuut.
Haak passt de bal in één keer door. Iabanji is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dolecki. Dolecki krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Dyrek is nu in balbezit. Haak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dyrek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sucală zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Arhiv rent richting de bal. Arhiv geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Claramunt de bal. Claramunt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Eggimann geeft een lange en hoge pass. Sucală rent richting de bal. Dyrek rent richting de bal. Dyrek geeft een hoge lob. Claramunt krijgt zijn hoofd ertegen. Bezjak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jäger komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Dyrek is nu in balbezit. Dyrek speelt de bal door. Arhiv is nu in balbezit. Arhiv geeft de bal voor. Claramunt maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Aunkofer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jäger. Aunkofer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klingelmann komt het veld opgelopen. Nordahl wilt de vrije trap nemen. Zirbes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Final Fantasy 57%, The AUTsiders 43%.
Final Fantasy - The AUTsiders 0:2