Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dead Bull Wien Final Fantasy
my442 Tactiek FF VII
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
64.1 gemiddelde waardering 60.9
excellent Schieten excellent
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen very good


11e minuut.
Pahom bereikt de bal nog maar net als eerste. Manquilef onderschept slim de pass. Schaumberger onderschept slim de pass. Schaumberger geeft de bal voor. Klingelmann maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Fritz kopt de bal weg. Daar is Sucală, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeilinger is nu in balbezit. Zeilinger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Zeilinger passt de bal zonder na te denken. Zaghetto speelt de bal door. Zallinger met een sublieme pass. Zeilinger rent richting de bal. Zeilinger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jeffs komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Schaumberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaumberger met een sublieme pass. Di Nallo is nu in balbezit. Di Nallo geeft een lange en hoge pass. Klingelmann springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Zallinger rent richting de bal. Jäger verovert de bal door een tackle van achteren. Jäger geeft de bal voor. Klingelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingelmann schiet op doel. Bakk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Zallinger probeert naar een medespeler te passen. Zeilinger speelt de bal door. Jeffs is nu in balbezit. Jeffs geeft een hoge lob. Lindek krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dead Bull Wien 38%, Final Fantasy 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dead Bull Wien - Final Fantasy 0:0

46e minuut.
Meißner komt het veld opgelopen. Claramunt komt het veld opgelopen. Arhiv komt het veld opgelopen. Ciemny komt het veld opgelopen. Di Nallo rent richting de bal. Meißner rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Di Nallo. Meißner wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

47e minuut.
Daar is Fritz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schaumberger is nu in balbezit. Fritz verovert de bal door een tackle van achteren. Wenger geeft een hoge lob. Zeilinger maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Arhiv rent richting de bal. Arhiv passt de bal met de wreef. Di Nallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Nallo geeft een hoge lob. Claramunt maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Jeffs geeft een hoge lob. Zeilinger springt en kopt de bal. Revilla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Meißner is nu in balbezit. Meißner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Claramunt is nu in balbezit. Schaumberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaumberger passt de bal zonder na te denken. Claramunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Claramunt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dyrek komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Meißner rent richting de bal. Ciemny legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Meißner raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Meißner neemt zijn aanloop. Zirbes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dead Bull Wien - Final Fantasy 1:0

80e minuut.
Hagemeister komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Schaumberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaumberger passt de bal met de wreef. Claramunt rent richting de bal. Claramunt haalt uit met een fantastische trap. Hagemeister probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Di Nallo rent richting de bal. Di Nallo probeert naar een medespeler te passen. Claramunt rent richting de bal. Dyrek is nu in balbezit. Dyrek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Zallinger speelt de bal door. Jeffs bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeffs draait met de bal, schiet en ... Zirbes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Meißner geeft de bal voor. Zirbes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Revilla de bal. Zeilinger bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Dead Bull Wien - Final Fantasy 2:0

89e minuut.
Klungelig pakt Claramunt de bal. Claramunt passt de bal met de wreef. Inworp. Jeffs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zallinger geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Meißner is nu in balbezit. Meißner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dead Bull Wien - Final Fantasy 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dead Bull Wien 45%, Final Fantasy 55%.
Dead Bull Wien - Final Fantasy 3:0