Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:09
  • Competitiewedstrijd: Bundesliga
  • Stadion: AUTer space
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 27784
The AUTsiders Brisbane fc
wing_l_weit_def Tactiek att2 sichl
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
68 gemiddelde waardering 65.6
formidable Schieten excellent
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


5e minuut.
Kochanowski met een sublieme pass. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra met een sublieme pass. Cepeda rent richting de bal. Cepeda geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Iacovelli met een sublieme pass. Nordahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordahl met een sublieme pass. Aunkofer is nu in balbezit. Aunkofer draait met de bal, schiet en ... Grinovero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aunkofer rent richting de bal. Kędziora legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kędziora krijgt een gele kaart. Aunkofer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aunkofer zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
The AUTsiders - Brisbane fc 1:0

19e minuut.
Iacovelli rent richting de bal. Iacovelli passt de bal zonder na te denken. Aunkofer rent richting de bal. Aunkofer schiet op doel. Grinovero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The AUTsiders - Brisbane fc 2:0

24e minuut.
Maurerbauer met een sublieme pass. Daar is Musati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musati geeft de bal voor. Aunkofer is nu in balbezit. Aunkofer draait met de bal, schiet en ... Grinovero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Klungelig pakt Rösler de bal. Rösler passt de bal in één keer door. Kędziora bereikt de bal nog maar net als eerste. Iabanji verovert de bal door een tackle van achteren. Iabanji haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Grinovero met een sublieme pass. Nordahl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nordahl met een sublieme pass. Iabanji rent richting de bal. Iabanji draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The AUTsiders 47%, Brisbane fc 53%.
The AUTsiders - Brisbane fc 2:0

53e minuut.
Rösler rent richting de bal. Rösler passt de bal met de wreef. Nordahl rent richting de bal. Iabanji is nu in balbezit. Iabanji haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Voigt probeert naar een medespeler te passen. Rösler rent richting de bal. Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Aunkofer rent richting de bal. Aunkofer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Voigt geeft de bal voor. Rösler kopt de bal weg. Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Iabanji schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The AUTsiders - Brisbane fc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The AUTsiders 46%, Brisbane fc 54%.
The AUTsiders - Brisbane fc 3:0