Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Honeycomb City Squadra Viola
4-4-2 defend Tactiek wurzel
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 55.2
very good Schieten excellent
solid Passen excellent
very good Verdedigen good


2e minuut.
Fiala passt de bal in één keer door. Daerden heeft problemen om de bal te vangen. Daerden geeft de bal voor. Neslan heeft problemen om de bal te vangen. Neslan schiet op doel. Yakarca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Nedorost onderschept slim de pass. Nedorost passt de bal in één keer door. Daerden met een sublieme pass. Klosterhuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Klosterhuber schiet op doel. Yakarca bokst de bal weg.

6e minuut.
Śleszyński geeft de bal voor. Klosterhuber kopt de bal weg. Fijał kan de bal niet met de borst controleren. Fijał geeft een hoge lob. Neslan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Fiala passt de bal zonder na te denken. Neslan rent richting de bal. Klosterhuber rent richting de bal. Neslan is nu in balbezit. Neslan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Pflingsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Golanko is nu in balbezit. Pflingsten onderschept slim de pass. Losapio rent richting de bal. Losapio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Klosterhuber rent richting de bal. Klosterhuber haalt uit met een fantastische trap. Auwerx probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Daerden zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Villa geeft een lange en hoge pass. Śleszyński kopt de bal weg. Daar is Fiala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiala geeft de bal voor. Neslan maakt een snoekduik en kopt de bal. Yakarca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Neudorfer is nu in balbezit. Neudorfer met een sublieme pass. Fiala rent richting de bal. Fiala geeft de bal voor. Neslan springt en kopt de bal. Yakarca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Pflingsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflingsten geeft een lange en hoge pass. Nedorost heeft problemen om de bal te vangen. Losapio bereikt de bal nog maar net als eerste. Losapio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Neudorfer probeert naar een medespeler te passen. Klosterhuber rent richting de bal. Klosterhuber speelt de bal door. Neslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Neslan haalt uit met een fantastische trap. Yakarca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Fiala geeft een lange en hoge pass. Neslan heeft problemen om de bal te vangen. Azzino is nu in balbezit. Neslan onderschept slim de pass. Neslan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Honeycomb City - Squadra Viola 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honeycomb City 72%, Squadra Viola 28%.
Honeycomb City - Squadra Viola 0:1

54e minuut.
Klungelig pakt Fijał de bal. Fijał passt de bal zonder na te denken. Neslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Neslan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Honeycomb City - Squadra Viola 0:2

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hobai komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Śleszyński geeft een hoge lob. Neslan is nu in balbezit. Bugatto maakt een afschuwelijke overtreding. Bugatto is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Neslan raakt geblesseerd tijdens het duel. Śleszyński met een snel genomen vrije trap. Neslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Neslan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daerden met de inworp. Nedorost geeft de bal voor. Klosterhuber springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Sovernigo probeert naar een medespeler te passen. Hobai rent richting de bal. Hobai geeft een hoge lob. Pflingsten is nu in balbezit. Pflingsten schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Sovernigo met een sublieme pass. Pflingsten heeft problemen om de bal te vangen. Fiala geeft de bal voor. Neslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Neslan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Marina rent richting de bal. Sovernigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sovernigo passt de bal zonder na te denken. Pflingsten is nu in balbezit. Pflingsten haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Somoš komt het veld opgelopen. Floriańczyk komt het veld opgelopen. Sovernigo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pflingsten springt en kopt de bal. Stronach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Marina passt de bal zonder na te denken. Fijał heeft problemen om de bal te vangen. Fijał met een sublieme pass. Neslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Neslan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Sovernigo verovert de bal door een tackle van achteren. Sovernigo speelt de bal door. Pflingsten rent richting de bal. Pflingsten haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Fijał met een sublieme pass. Neslan rent richting de bal. Neslan passt de bal in één keer door. Daar is Klosterhuber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klosterhuber draait met de bal, schiet en ... Somoš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Eichert kopt de bal weg. Daar is Nedorost, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nedorost passt de bal in één keer door. Daar is Neslan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neslan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Nedorost verovert de bal door een tackle van achteren. Nedorost passt de bal in één keer door. Neslan is nu in balbezit. Neslan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Honeycomb City - Squadra Viola 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honeycomb City 52%, Squadra Viola 48%.
Honeycomb City - Squadra Viola 0:3