Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fortuna mb FC Speedy Gonzales
Erst Lig def Tactiek st3_hall_433
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 5
41.6 gemiddelde waardering 56.2
matig Schieten uitstekend
matig Passen goed
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Carabot met een sublieme pass. Streit bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Perlbach. Perlbach krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Lenosis is nu in balbezit. Woltemade bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjevik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skjevik krijgt een gele kaart. Woltemade is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lenosis komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Lenosis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenosis passt de bal met de wreef. Woltemade bereikt de bal nog maar net als eerste. Woltemade haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fortuna mb - FC Speedy Gonzales 0:1

10e minuut.
Uusmäe geeft een lange en hoge pass. Sabani is nu in balbezit. Sabani geeft een hoge lob. Johl heeft problemen om de bal te vangen. Johl passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Strenko rent richting de bal. Graufuchs bereikt de bal nog maar net als eerste. Graufuchs geeft de bal voor. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez schiet op doel. Schabe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Lenosis met een sublieme pass. Dengler is nu in balbezit. Strenko is nu in balbezit. Dengler verovert de bal door een tackle van achteren. Dengler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Sabani neemt vlug de vrije trap. Woltemade rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carabot. Carabot krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Perlbach is nu in balbezit. Woltemade is nu in balbezit. Woltemade passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dengler de bal. Dengler draait met de bal, schiet en ... Frank bokst de bal weg. Sowinetz is nu in balbezit. Sowinetz geeft een lange en hoge pass. Lenosis is nu in balbezit. Lenosis schiet op doel. Frank verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Frank speelt de bal door. Johl heeft problemen om de bal te vangen. Daup speelt de bal door. Sowinetz rent richting de bal. Sowinetz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Woltemade probeert de bal met de borst te controleren. Woltemade passt de bal zonder na te denken. Dengler rent richting de bal. Dengler haalt uit met een fantastische trap. Frank maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fortuna mb - FC Speedy Gonzales 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fortuna mb 63%, FC Speedy Gonzales 37%.
fortuna mb - FC Speedy Gonzales 0:2

46e minuut.
Joostberends komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Lenosis speelt de bal door. Perlbach is nu in balbezit. Uusmäe rent richting de bal. Woltemade onderschept slim de pass. Woltemade schiet op doel. Frank verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Joostberends bereikt de bal nog maar net als eerste. Joostberends schiet op doel. Frank maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Joostberends bereikt de bal nog maar net als eerste. Joostberends geeft een lange en hoge pass. Daar is Uusmäe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perlbach geeft een hoge lob. Joostberends kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Daup kopt de bal weg. Perlbach met een sublieme pass. Woltemade bereikt de bal nog maar net als eerste. Woltemade draait met de bal, schiet en ... Frank werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fortuna mb - FC Speedy Gonzales 0:3

65e minuut.
Woltemade met een sublieme pass. Golke is nu in balbezit. Golke geeft een hoge lob. Joostberends bereikt de bal nog maar net als eerste. Joostberends haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Sabani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabani geeft een hoge lob. Joostberends is nu in balbezit. Joostberends draait met de bal, schiet en ... Frank probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fortuna mb - FC Speedy Gonzales 0:4

77e minuut.
Hernandez rent richting de bal. Kuldmaa onderschept slim de pass. Kuldmaa geeft een lange en hoge pass. Joostberends bereikt de bal nog maar net als eerste. Joostberends haalt uit met een fantastische trap. Frank kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sowinetz rent richting de bal. Sowinetz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Frank bokst de bal weg. Biegajski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
fortuna mb - FC Speedy Gonzales 0:5

85e minuut.
Inworp. Perlbach met de inworp. Lenosis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Joostberends, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joostberends draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fortuna mb 75%, FC Speedy Gonzales 25%.
fortuna mb - FC Speedy Gonzales 0:5