Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Feijahoat Rottenmann Wiener Sportclub SV
442 Std Tactiek TOP Win
65% Balbezit 35%
19% Spel op eigen helft 81%
25 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
63.9 gemiddelde waardering 31.6
outstanding Schieten weak
outstanding Passen weak
good Verdedigen good


4e minuut.
Flaum probeert naar een medespeler te passen. Lichtenegger is nu in balbezit. Llufken atu maakt een afschuwelijke overtreding. Llufken atu krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Daar is Vanhakartano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider geeft de bal voor. Mann is nu in balbezit. Mann haalt uit met een fantastische trap. Sindelar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Llufken atu heeft problemen om de bal te vangen. Pöcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Pöcher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - Wiener Sportclub SV 1:0

11e minuut.
Mutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutz geeft de bal voor. Tecen onderschept slim de pass. Lichtenegger is nu in balbezit. Lichtenegger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Llufken atu rent richting de bal. Lichtenegger onderschept slim de pass. Lichtenegger met een sublieme pass. Pöcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Pöcher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Lichtenegger geeft de bal voor. Daar is Zəfərov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olsztyński rent richting de bal. Mann onderschept slim de pass. Mann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Flaum probeert naar een medespeler te passen. Schneider is nu in balbezit. Schneider geeft een lange en hoge pass. Mann springt en kopt de bal. Sindelar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - Wiener Sportclub SV 2:0

27e minuut.
Schneider geeft een hoge lob. Mann rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zəfərov. Zəfərov krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Lichtenegger passt de bal met de wreef. Mutz heeft problemen om de bal te vangen. Mutz probeert naar een medespeler te passen. Pöcher is nu in balbezit. Pöcher draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Flaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaum met een sublieme pass. Klungelig pakt Schneider de bal. Schneider geeft een hoge lob. Mann springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Zəfərov ... Strafschop! Mann raakt geblesseerd tijdens het duel. Pöcher zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - Wiener Sportclub SV 3:0

33e minuut.
Flaum speelt de bal door. Lichtenegger rent richting de bal. Lichtenegger passt de bal zonder na te denken. Pöcher is nu in balbezit. Pöcher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - Wiener Sportclub SV 4:0

38e minuut.
Lichtenegger probeert naar een medespeler te passen. Mutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutz passt de bal in één keer door. Pöcher is nu in balbezit. Pöcher haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Mann kopt de bal weg. Klungelig pakt Olsztyński de bal. Pöcher rent richting de bal. Pöcher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - Wiener Sportclub SV 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feijahoat Rottenmann 19%, Wiener Sportclub SV 81%.
Feijahoat Rottenmann - Wiener Sportclub SV 5:0

52e minuut.
Mutz geeft een hoge lob. Pöcher heeft problemen om de bal te vangen. Llufken atu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pöcher onderschept slim de pass. Pöcher schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Mutz passt de bal in één keer door. Daar is Mann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mutz probeert naar een medespeler te passen. Mann is nu in balbezit. Mann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Pöcher onderschept slim de pass. Pöcher passt de bal zonder na te denken. Mutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutz passt de bal in één keer door. Mann rent richting de bal. Sindelar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Mann is nu in balbezit. Mann geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Olsztyński de bal. Mann rent richting de bal. Mann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - Wiener Sportclub SV 6:0

82e minuut.
Lichtenegger rent richting de bal. Lichtenegger geeft een hoge lob. Mann is nu in balbezit. Mann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - Wiener Sportclub SV 7:0

83e minuut.
Mutz passt de bal zonder na te denken. Schneider probeert naar een medespeler te passen. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann draait met de bal, schiet en ... Olsztyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Pöcher geeft een lange en hoge pass. Lichtenegger kopt de bal weg. Olsztyński is nu in balbezit. Mann verovert de bal door een tackle van achteren. Mann draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann geeft een lange en hoge pass. Llufken atu heeft problemen om de bal te vangen. Pöcher rent richting de bal. Pöcher draait met de bal, schiet en ... Sindelar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feijahoat Rottenmann 19%, Wiener Sportclub SV 81%.
Feijahoat Rottenmann - Wiener Sportclub SV 7:0