Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Ungargasse FV Göcklingen
ADC Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
14% Spel op eigen helft 86%
57 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 19
very good Schieten weak
solid Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Dorf heeft problemen om de bal te vangen. Lavanya bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavanya passt de bal met de wreef. Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SV Ungargasse - FV Göcklingen 1:0

3e minuut.
Nieder rent richting de bal. Nieder speelt de bal door. Klungelig pakt Franke de bal. Lavanya is nu in balbezit. Lavanya haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Franke rent richting de bal. Franke geeft een lange en hoge pass. Cheeseman probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wang de bal. Wang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Cheeseman rent richting de bal. Cheeseman probeert naar een medespeler te passen. Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavanya bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavanya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Cheeseman passt de bal met de wreef. Rienstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Rienstra speelt de bal door. Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Cheeseman passt de bal in één keer door. Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang schiet op doel. Ettengruber probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schnauzer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rienstra zal de hoekschop nemen. Lavanya rent richting de bal. Lavanya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Ungargasse - FV Göcklingen 2:0

16e minuut.
Dorf is nu in balbezit. Lavanya verovert de bal door een tackle van achteren. Lavanya passt de bal in één keer door. Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Ungargasse - FV Göcklingen 3:0

18e minuut.
Rienstra speelt de bal door. Cheeseman rent richting de bal. Cheeseman passt de bal met de wreef. Lavanya rent richting de bal. Lavanya schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Wang de bal. Wang schiet op doel. Schnauzer bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Ungargasse - FV Göcklingen 4:0

20e minuut.
Klungelig pakt Rienstra de bal. Schöbl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rienstra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gabilondo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wang krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Rienstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Rienstra geeft de bal voor. Cheeseman bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheeseman geeft een hoge lob. Wang springt en kopt de bal. Schnauzer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Lavanya onderschept slim de pass. Lavanya passt de bal zonder na te denken. Spodzieja bereikt de bal nog maar net als eerste. Spodzieja haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ettengruber de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Wang springt en kopt de bal. Nieder heeft problemen om de bal te vangen. Cheeseman is nu in balbezit. Wang rent richting de bal. Wang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Spodzieja speelt de bal door. Daar is Rienstra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rienstra passt de bal zonder na te denken. Wang rent richting de bal. Wang draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Lavanya is nu in balbezit. Lavanya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Ungargasse - FV Göcklingen 5:0

28e minuut.
Dorf rent richting de bal. Lavanya onderschept slim de pass. Lavanya speelt de bal door. Klungelig pakt Wang de bal. Wang draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Spodzieja met een snelle inworp. Cheeseman rent richting de bal. Cheeseman passt de bal met de wreef. Wang rent richting de bal. Wang haalt uit met een fantastische trap. Schnauzer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lavanya is nu in balbezit. Lavanya haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Spodzieja met een sublieme pass. Cheeseman bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheeseman passt de bal zonder na te denken. Lavanya rent richting de bal. Lavanya haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Ungargasse - FV Göcklingen 6:0

35e minuut.
Dorf rent richting de bal. Dorf geeft de bal voor. Görke heeft problemen om de bal te vangen. Döck rent richting de bal. Döck geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Lavanya is nu in balbezit. Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Wang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lavanya is nu in balbezit. Lavanya draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Wang passt de bal met de wreef. Ettengruber is nu in balbezit. Lavanya verovert de bal door een tackle van achteren. Lavanya haalt uit met een fantastische trap. Schnauzer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Ungargasse - FV Göcklingen 7:0

42e minuut.
Wang passt de bal zonder na te denken. Lavanya bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavanya haalt uit met een fantastische trap. Ettengruber probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schnauzer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Ungargasse - FV Göcklingen 8:0

45e minuut.
Wang onderschept slim de pass. Wang geeft een lange en hoge pass. Spodzieja rent richting de bal. Lavanya rent richting de bal. Lavanya schiet op doel. Schnauzer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Ungargasse 12%, FV Göcklingen 88%.
SV Ungargasse - FV Göcklingen 8:0

49e minuut.
Schnauzer probeert naar een medespeler te passen. Gabilondo kopt de bal weg. Franke heeft problemen om de bal te vangen. Lavanya is nu in balbezit. Lavanya draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Spodzieja bereikt de bal nog maar net als eerste. Spodzieja speelt de bal door. Wang heeft problemen om de bal te vangen. Lavanya is nu in balbezit. Lavanya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Ungargasse - FV Göcklingen 9:0

51e minuut.
Pointinger passt de bal in één keer door. Döck bereikt de bal nog maar net als eerste. Döck passt de bal in één keer door. Wang rent richting de bal. Wang schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Spodzieja kopt de bal weg. Klungelig pakt Cheeseman de bal. Lavanya probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wang haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Cheeseman is nu in balbezit. Cheeseman passt de bal zonder na te denken. Wang is nu in balbezit. Wang schiet op doel. Schnauzer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Ungargasse - FV Göcklingen 10:0

68e minuut.
Inworp. Weiss komt het veld opgelopen. Mihail komt het veld opgelopen. Ganztahl komt het veld opgelopen. Spodzieja met een snelle inworp. Weiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiss geeft een hoge lob. Schnauzer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ganztahl rent richting de bal. Ganztahl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Ungargasse - FV Göcklingen 11:0

70e minuut.
Klungelig pakt Alakangas de bal. Alakangas geeft de bal voor. Schöbl kopt de bal weg. Ganztahl rent richting de bal. Ganztahl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Spodzieja rent richting de bal. Spodzieja geeft een hoge lob. Nieder heeft problemen om de bal te vangen. Ganztahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganztahl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Ungargasse - FV Göcklingen 12:0

79e minuut.
Ganztahl heeft problemen om de bal te vangen. Ganztahl passt de bal met de wreef. Weiss is nu in balbezit. Ganztahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganztahl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Weiss is nu in balbezit. Weiss passt de bal met de wreef. Ettengruber heeft problemen om de bal te vangen. Ganztahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganztahl haalt uit met een fantastische trap. Schnauzer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Nieder de bal. Ganztahl is nu in balbezit. Ganztahl draait met de bal, schiet en ... Schnauzer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Ungargasse - FV Göcklingen 13:0

84e minuut.
Inworp. Spodzieja met de inworp. Weiss is nu in balbezit. Mihail bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihail draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ganztahl rent richting de bal. Paal! Ganztahl bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Ungargasse - FV Göcklingen 14:0

85e minuut.
Spodzieja met een sublieme pass. Döck bereikt de bal nog maar net als eerste. Rienstra begaat een overtreding. Rienstra krijgt een gele kaart.

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Schnauzer met een harde bal richting middenveld. Rienstra met een sublieme pass. Ganztahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganztahl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Spodzieja bereikt de bal nog maar net als eerste. Spodzieja met een sublieme pass. Rienstra geeft een lange en hoge pass. Ganztahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganztahl schiet op doel. Schnauzer bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Ungargasse - FV Göcklingen 15:0

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rienstra geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gabilondo kopt de bal weg. Mihail rent richting de bal. Mihail draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Ungargasse - FV Göcklingen 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Ungargasse 15%, FV Göcklingen 85%.
SV Ungargasse - FV Göcklingen 16:0