Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zell FC FC Schwechat Utd.
Normal Tactiek 442
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 48.3
adequate Schieten very good
unsatisfactory Passen very good
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Kadlinský is nu in balbezit. Wolf onderschept slim de pass. Klungelig pakt Walk de bal. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo schiet op doel. Schreiberling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Pacult rent richting de bal. Kügler is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mair. Kügler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kügler wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Pranz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szalai met de inworp. Görg bereikt de bal nog maar net als eerste. Görg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Stiegl geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kügler de bal onder controle te krijgen. Pacult geeft een lange en hoge pass. Daar is Görg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Görg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Riether is nu in balbezit. Riether geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Wolf de bal onder controle te krijgen. Görg bereikt de bal nog maar net als eerste. Görg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Pranz de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zell FC - FC Schwechat Utd. 0:1

21e minuut.
Daar is Kerbler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szalai is nu in balbezit. Szalai speelt de bal door. Görg rent richting de bal. Görg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zell FC - FC Schwechat Utd. 0:2

23e minuut.
Szalai passt de bal in één keer door. Daar is Salcedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salcedo passt de bal met de wreef. Görg bereikt de bal nog maar net als eerste. Görg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Salcedo rent richting de bal. Salcedo geeft een hoge lob. Gstöttner probeert de bal aan de voet te houden. Görg rent richting de bal. Görg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Görg passt de bal met de wreef. Szalai geeft een lange en hoge pass. Görg kopt de bal weg. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kadlinský probeert naar een medespeler te passen. Stiegl rent richting de bal. Salcedo onderschept slim de pass. Salcedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zell FC - FC Schwechat Utd. 0:3

33e minuut.
Szalai speelt de bal door. Riether bereikt de bal nog maar net als eerste. Riether passt de bal in één keer door. Görg bereikt de bal nog maar net als eerste. Görg schiet op doel. Schreiberling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Kadlinský onderschept slim de pass. Kadlinský met een sublieme pass. Riether speelt de bal door. Salcedo rent richting de bal. Salcedo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zell FC 76%, FC Schwechat Utd. 24%.
Zell FC - FC Schwechat Utd. 0:3

67e minuut.
Riether kopt de bal weg. Daar is Kadlinský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadlinský rent richting de bal. Kadlinský draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Schreiberling met een harde bal richting middenveld. Szalai kopt de bal weg. Görg bereikt de bal nog maar net als eerste. Görg passt de bal met de wreef. Pranz probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Schreiberling met een sublieme pass. Daar is Kügler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schachner probeert naar een medespeler te passen. Riether bereikt de bal nog maar net als eerste. Riether geeft de bal voor. Schreiberling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Görg is nu in balbezit. Görg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zell FC - FC Schwechat Utd. 0:4

80e minuut.
Daar is Görg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szalai bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalai geeft de bal voor. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Gerber geeft een hoge lob. Kügler rent richting de bal. Pacult begaat een overtreding. Pacult krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zell FC 81%, FC Schwechat Utd. 19%.
Zell FC - FC Schwechat Utd. 0:4