Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Young Devils Fc Red Bullen
def Tactiek 532
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
32.9 gemiddelde waardering 23.4
average Schieten average
adequate Passen poor
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Camelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camelo geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Charlot de bal onder controle te krijgen. Czukor bereikt de bal nog maar net als eerste. Czukor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Dumitru geeft de bal voor. Daar is Blanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czukor is nu in balbezit. Czukor haalt uit met een fantastische trap. Guşeilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Young Devils - Fc Red Bullen 1:0

18e minuut.
Kobrle is nu in balbezit. Kobrle probeert naar een medespeler te passen. Czukor is nu in balbezit. Czukor draait met de bal, schiet en ... Guşeilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Young Devils - Fc Red Bullen 2:0

21e minuut.
Szymański is nu in balbezit. Lepikson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepikson passt de bal zonder na te denken. Czukor rent richting de bal. Czukor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kobrle is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Raposo. Kobrle is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Camelo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Czukor bereikt de bal nog maar net als eerste. Czukor schiet op doel. Guşeilă probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Young Devils - Fc Red Bullen 3:0

27e minuut.
Daar is Camelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camelo geeft een hoge lob. Marsh kopt de bal weg. Czukor is nu in balbezit. Czukor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Guşeilă trapt de bal weg. Marek kopt de bal weg. Czukor rent richting de bal. Czukor schiet op doel. Guşeilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Young Devils - Fc Red Bullen 4:0

30e minuut.
Camelo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kobrle de bal. Kobrle passt de bal met de wreef. Czukor is nu in balbezit. Czukor schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Young Devils - Fc Red Bullen 5:0

31e minuut.
Blanco geeft een lange en hoge pass. Kilimci rent richting de bal. Met opzet legt Ciarkowski zijn tegenspeler op de grond. Ciarkowski krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Raposo probeert naar een medespeler te passen. Kobrle rent richting de bal. Kobrle met een sublieme pass. Czukor is nu in balbezit. Czukor draait met de bal, schiet en ... Guşeilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Brunauer speelt de bal door. Almeida rent richting de bal. Almeida passt de bal in één keer door. Czukor rent richting de bal. Czukor schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Young Devils - Fc Red Bullen 6:0

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Feijoo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Young Devils 37%, Fc Red Bullen 63%.
FC Young Devils - Fc Red Bullen 6:0

47e minuut.
Özcan geeft de bal voor. Almeida rent richting de bal. Almeida passt de bal in één keer door. Czukor bereikt de bal nog maar net als eerste. Czukor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Lepikson verovert de bal door een tackle van achteren. Lepikson geeft een hoge lob. Czukor is nu in balbezit. Czukor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Young Devils - Fc Red Bullen 7:0

70e minuut.
Camelo verovert de bal door een tackle van achteren. Camelo met een sublieme pass. Czukor bereikt de bal nog maar net als eerste. Czukor haalt uit met een fantastische trap. Guşeilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Camelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camelo passt de bal in één keer door. Kobrle speelt de bal door. Czukor bereikt de bal nog maar net als eerste. Czukor draait met de bal, schiet en ... Guşeilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Almeida rent richting de bal. Almeida geeft een hoge lob. Czukor bereikt de bal nog maar net als eerste. Czukor draait met de bal, schiet en ... Guşeilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Young Devils - Fc Red Bullen 8:0

78e minuut.
Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marek passt de bal zonder na te denken. Raposo met een sublieme pass. Czukor bereikt de bal nog maar net als eerste. Czukor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru geeft de bal voor. Czukor bereikt de bal nog maar net als eerste. Czukor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Young Devils - Fc Red Bullen 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Young Devils 40%, Fc Red Bullen 60%.
FC Young Devils - Fc Red Bullen 9:0