Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IFK Söding Gusif United
fuigas Tactiek 4er Kette
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
4 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 53
adequate Schieten incredible
adequate Passen good
good Verdedigen good


4e minuut.
Recke passt de bal met de wreef. Kürner bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepomuk is nu in balbezit. Grasser is nu in balbezit. Grasser haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kürner speelt de bal door. Klungelig pakt Rennhak de bal. Rennhak probeert naar een medespeler te passen. Kürner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Grasser is nu in balbezit. Grasser probeert naar een medespeler te passen. Kürner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürner haalt uit met een fantastische trap. Segeridis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - Gusif United 0:1

11e minuut.
Studený is nu in balbezit. Lala onderschept slim de pass. Lala speelt de bal door. Kürner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürner haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rutgersson kopt de bal weg. Zavoyovsky bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Recke geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kürner maakt een snoekduik en kopt de bal. Segeridis bokst de bal weg.

15e minuut.
Recke onderschept slim de pass. Recke met een sublieme pass. Kürner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürner draait met de bal, schiet en ... Lubomirski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Recke kopt de bal weg. Peñaranda heeft problemen om de bal te vangen. Kürner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rennhak is nu in balbezit. Rennhak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Inworp. Recke met een snelle inworp. Grasser rent richting de bal. Grasser draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nepomuk de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Saltović bereikt de bal nog maar net als eerste. Saltović passt de bal met de wreef. Kürner rent richting de bal. Kürner draait met de bal, schiet en ... Segeridis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - Gusif United 0:2

30e minuut.
Lala kopt de bal weg. Lell rent richting de bal. Lell geeft een hoge lob. Kürner rent richting de bal. Kürner haalt uit met een fantastische trap. Segeridis bokst de bal weg.

33e minuut.
Lell met een sublieme pass. Rennhak rent richting de bal. Rennhak passt de bal met de wreef. Kürner is nu in balbezit. Kürner schiet op doel. Segeridis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Recke speelt de bal door. Kürner rent richting de bal. Kürner passt de bal zonder na te denken. Rennhak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rennhak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Maltritz geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Nepomuk de bal onder controle te krijgen. Lubomirski rent richting de bal. Kürner onderschept slim de pass. Kürner haalt uit met een fantastische trap. Segeridis bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Thorn komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK Söding 79%, Gusif United 21%.
IFK Söding - Gusif United 0:2

53e minuut.
Klungelig pakt Kürner de bal. Kürner passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Grasser de bal. Kürner is nu in balbezit. Kürner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Maltritz probeert naar een medespeler te passen. Rennhak rent richting de bal. Rennhak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nepomuk de bal. Kürner is nu in balbezit. Paal! Kürner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürner haalt uit met een fantastische trap. Segeridis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - Gusif United 0:3

61e minuut.
Maltritz passt de bal zonder na te denken. Grasser bereikt de bal nog maar net als eerste. Grasser passt de bal met de wreef. Rennhak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rennhak schiet op doel. Segeridis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Grasser rent richting de bal. Grasser passt de bal zonder na te denken. Lell is nu in balbezit. Rennhak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rennhak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Lell geeft de bal voor. Lubomirski kopt de bal weg. Rennhak rent richting de bal. Rennhak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - Gusif United 0:4

85e minuut.
Daar is Rennhak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koliński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rennhak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grasser neemt de penalty, wat een uithaal! Segeridis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - Gusif United 0:5

88e minuut.
Klungelig pakt Recke de bal. Recke geeft een hoge lob. Lubomirski heeft problemen om de bal te vangen. Kürner rent richting de bal. Kürner schiet op doel. Segeridis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Een oude blessure zorgt ervoor dat Segeridis niet meer kan verder spelen. Húsenica komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK Söding 67%, Gusif United 33%.
IFK Söding - Gusif United 0:5