Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Smile FC Babykracher
Normal Tactiek Plan B
39% Balbezit 61%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 44
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 47.4
average Schieten very good
poor Passen good
weak Verdedigen good


2e minuut.
Frings rent richting de bal. Schönbass verovert de bal door een tackle van achteren. Schönbass passt de bal in één keer door. Schwarzberger rent richting de bal. Schwarzberger schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - FC Babykracher 0:1

5e minuut.
Petterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Petterson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petterson met een sublieme pass. Schwarzberger is nu in balbezit. Schwarzberger haalt uit met een fantastische trap. Gonzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Schwarzberger rent richting de bal. Lechleiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechleiter passt de bal in één keer door. Biberger rent richting de bal. Biberger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Schlingel met een sublieme pass. Bierfroh rent richting de bal. Bierfroh passt de bal in één keer door. Petterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Petterson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bierfroh kopt de bal weg. Klungelig pakt Schlingel de bal. Schlingel geeft een hoge lob. Schwarzberger krijgt zijn hoofd ertegen. Gonzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Gonzo trapt de bal weg van het doel. Schlingel probeert de bal aan de voet te houden. Bierfroh probeert naar een medespeler te passen. Schwarzberger heeft problemen om de bal te vangen. Schwarzberger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - FC Babykracher 0:2

19e minuut.
Schwarzberger is nu in balbezit. Dahlmeier is nu in balbezit. Dahlmeier passt de bal zonder na te denken. Schwarzberger is nu in balbezit. Schwarzberger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - FC Babykracher 0:3

20e minuut.
Gründer speelt de bal door. Frings heeft problemen om de bal te vangen. Schwarzberger onderschept slim de pass. Schwarzberger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ringer passt de bal zonder na te denken. Lechleiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechleiter passt de bal met de wreef. Schwarzberger heeft problemen om de bal te vangen. Schwarzberger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Oswald bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarzberger is nu in balbezit. Oswald begaat een overtreding. Oswald krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Gonzo met een sublieme pass. Schlingel bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlingel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Oswald de bal. Schwarzberger maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Gartner geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schlingel met een snelle inworp. Petterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Petterson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Inworp. Schlingel met een snelle inworp. Panosch rent richting de bal. Petterson verovert de bal door een tackle van achteren. Petterson schiet op doel. Gonzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Biberger rent richting de bal. Paal!

35e minuut.
Lechleiter onderschept slim de pass. Lechleiter passt de bal met de wreef. Daar is Schwarzberger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schwarzberger schiet op doel. Na een snelle pass probeert Oswald de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Schlingel neemt de hoekschop. Bierfroh kopt de bal weg. Petterson rent richting de bal. Petterson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - FC Babykracher 0:4

45e minuut.
Klungelig pakt Petterson de bal. Segler legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Petterson raakt geblesseerd tijdens het duel. Petterson legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Gonzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - FC Babykracher 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Smile 88%, FC Babykracher 12%.
FC Smile - FC Babykracher 0:5

47e minuut.
Bierfroh rent richting de bal. Bierfroh speelt de bal door. Schlingel met een sublieme pass. Schwarzberger is nu in balbezit. Schwarzberger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Steindel onderschept slim de pass. Steindel geeft de bal voor. Bierfroh kopt de bal weg. Petterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Petterson schiet op doel. Gonzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Klungelig pakt Oswald de bal. Gonzo speelt de bal door. Ringer kopt de bal weg. Biberger rent richting de bal. Biberger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Schönbass geeft een lange en hoge pass. Petterson kopt de bal weg. Bierfroh geeft een hoge lob. Schwarzberger rent richting de bal. Schwarzberger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bierfroh speelt de bal door. Biberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarzberger is nu in balbezit. Schwarzberger schiet op doel. Gonzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - FC Babykracher 0:6

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wollmann komt het veld opgelopen. Nacht komt het veld opgelopen. Rosner komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Bierfroh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierfroh speelt de bal door. Klungelig pakt Lechleiter de bal. Schwarzberger rent richting de bal. Schwarzberger schiet op doel. Gonzo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - FC Babykracher 0:7

66e minuut.
Petterson rent richting de bal. Petterson passt de bal zonder na te denken. Dahlmeier rent richting de bal. Schwarzberger verovert de bal door een tackle van achteren. Schwarzberger draait met de bal, schiet en ... Paal!

67e minuut.
Schwarzberger schiet op doel. Oswald probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gonzo probeert naar een medespeler te passen. Petterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Petterson schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - FC Babykracher 0:8

69e minuut.
Zenker komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Bierfroh onderschept slim de pass. Panosch verovert de bal door een tackle van achteren. Panosch speelt de bal door. Zenker bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Betz komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Betz speelt de bal door. Segler bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenker onderschept slim de pass. Zenker draait met de bal, schiet en ... Gonzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - FC Babykracher 0:9

80e minuut.
Dahlmeier rent richting de bal. Zenker verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Segler. Segler krijgt een gele kaart. Zenker is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Petterson wilt de vrije trap nemen. Gonzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - FC Babykracher 0:10

82e minuut.
Daar is Petterson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petterson passt de bal in één keer door. Bierfroh met een sublieme pass. Zenker is nu in balbezit. Zenker draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - FC Babykracher 0:11

84e minuut.
Frings verovert de bal door een tackle van achteren. Betz onderschept slim de pass. Betz passt de bal met de wreef. Zenker bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - FC Babykracher 0:12

85e minuut.
Gründer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fürst komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Klungelig pakt Gartner de bal. Bierfroh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierfroh passt de bal met de wreef. Zenker is nu in balbezit. Zenker draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Oswald probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schlingel rent richting de bal. Schlingel geeft een hoge lob. Zenker is nu in balbezit. Zenker draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rosner is nu in balbezit. Rosner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zenker is nu in balbezit. Zenker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Smile - FC Babykracher 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Smile 94%, FC Babykracher 6%.
FC Smile - FC Babykracher 0:13