Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool 7 0 Man Utd Bastion of Fortune
343 Tactiek BoF
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
34.2 gemiddelde waardering 32.1
adequate Schieten average
average Passen average
adequate Verdedigen adequate


18e minuut.
Mosner bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosner geeft een lange en hoge pass. Zadorin heeft problemen om de bal te vangen. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Högl rent richting de bal. Polczyk onderschept slim de pass. Fusserl is nu in balbezit. Polczyk onderschept slim de pass. Polczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Polczyk is nu in balbezit. Polczyk schiet op doel. Kreuz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Mosner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzhevskij onderschept slim de pass. Ambrosio speelt de bal door. Polczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Högl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio met een sublieme pass. Dobmeier is nu in balbezit. Dobmeier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool 7 0 Man Utd 50%, Bastion of Fortune 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Liverpool 7 0 Man Utd - Bastion of Fortune 0:0

46e minuut.
Uhl komt het veld opgelopen. Różycki komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Rzhevskij rent richting de bal. Rolfes verovert de bal door een tackle van achteren. Rolfes probeert naar een medespeler te passen. Romero is nu in balbezit. Romero schiet op doel. Dompedro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Klungelig pakt Uev de bal. Schatz rent richting de bal. Uev verovert de bal door een tackle van achteren. Polczyk is nu in balbezit. Polczyk schiet op doel. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Schatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Prochownik is nu in balbezit. Różycki begaat een overtreding. Różycki krijgt een gele kaart. Prochownik raakt geblesseerd tijdens het duel. Rzhevskij zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kreuz bokst de bal weg. Polczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool 7 0 Man Utd - Bastion of Fortune 1:0

69e minuut.
Klungelig pakt Dobmeier de bal. Prochownik rent richting de bal. Rolfes begaat een overtreding. Rolfes krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Gronau geeft een lange en hoge pass. Inworp. Polczyk met een snelle inworp. Daar is Rzhevskij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzhevskij geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Pleimelding is nu in balbezit. Rolfes geeft een lange en hoge pass. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero schiet op doel. Dompedro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Liverpool 7 0 Man Utd - Bastion of Fortune 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool 7 0 Man Utd 47%, Bastion of Fortune 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Liverpool 7 0 Man Utd - Bastion of Fortune 1:1