Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dark Knight FC AlToNoNo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 20.6
average Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Pampel speelt de bal door. Gschwent rent richting de bal. Pointl onderschept slim de pass. Gastelberger onderschept slim de pass. Gastelberger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Gauter rent richting de bal. Hauptmann is nu in balbezit. Gauter onderschept slim de pass. Thaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Thaler draait met de bal, schiet en ... Zerber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Pampel rent richting de bal. Thaler verovert de bal door een tackle van achteren. Thaler probeert naar een medespeler te passen. Gauter is nu in balbezit. Gauter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Gastelberger rent richting de bal. Gastelberger met een sublieme pass. Gschwent rent richting de bal. Gschwent schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dark Knight - FC AlToNoNo 1:0

36e minuut.
Walder probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Thaler probeert naar een medespeler te passen. Gauter rent richting de bal. Gauter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pointl onderschept slim de pass. Pointl geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kluge zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gastelberger geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kunsmann geeft een lange en hoge pass. Fusserl is nu in balbezit. Gastelberger probeert naar een medespeler te passen. Gschwent bereikt de bal nog maar net als eerste. Gschwent haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dark Knight 49%, FC AlToNoNo 51%.
FC Dark Knight - FC AlToNoNo 1:0

51e minuut.
Beutel onderschept slim de pass. Beutel geeft een hoge lob. Gauter bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauter schiet op doel. Zerber maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Beutel passt de bal zonder na te denken. Thaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauter is nu in balbezit. Thaler rent richting de bal. Thaler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Fusserl rent richting de bal. Hauptmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusserl schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hauptmann wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

59e minuut.
Hauptmann speelt de bal door. Gschwent rent richting de bal. Pointl rent richting de bal. Gschwent onderschept slim de pass. Gschwent schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kluge geeft een hoge lob. Pampel kopt de bal weg. Gastelberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gastelberger draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Viertaler de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Rieger met een snelle inworp. Thaler is nu in balbezit. Thaler geeft een hoge lob. Pfitzner is nu in balbezit. Pfitzner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dark Knight 57%, FC AlToNoNo 43%.
FC Dark Knight - FC AlToNoNo 1:0