Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liebenau United Vape Nation FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Zugsberger onderschept slim de pass. Weigang rent richting de bal. Zugsberger rent richting de bal. Zugsberger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liebenau United - Vape Nation FC 1:0

21e minuut.
Klima onderschept slim de pass. Barnabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnabas speelt de bal door. Gottlieb rent richting de bal. Gottlieb draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Gottlieb is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pilshofer. Gottlieb is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Weinzierl zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Barnabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnabas geeft een hoge lob. Lala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Barnabas probeert naar een medespeler te passen. Klima bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilshofer begaat een overtreding. Pilshofer krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Klima rent richting de bal. Pilshofer verovert de bal door een tackle van achteren. Pilshofer probeert naar een medespeler te passen. Zugsberger is nu in balbezit. Zugsberger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liebenau United 58%, Vape Nation FC 42%.
Liebenau United - Vape Nation FC 1:0

47e minuut.
Neulinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilshofer verovert de bal door een tackle van achteren. Pilshofer speelt de bal door. Zugsberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zugsberger draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Brandschutz met een snelle inworp. Parkmann rent richting de bal. Parkmann passt de bal zonder na te denken. Weigang bereikt de bal nog maar net als eerste. Weigang geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Hauptmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilshofer geeft de bal voor. Zugsberger rent richting de bal. Zugsberger schiet op doel. Trischler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Hauptmann probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zugsberger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hauptmann is nu in balbezit. Zugsberger verovert de bal door een tackle van achteren. Zugsberger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liebenau United - Vape Nation FC 2:0

88e minuut.
Gottesmacher verovert de bal door een tackle van achteren. Gottesmacher speelt de bal door. Pilshofer geeft een lange en hoge pass. Zugsberger rent richting de bal. Zugsberger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liebenau United 45%, Vape Nation FC 55%.
Liebenau United - Vape Nation FC 2:0