Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:14
  • Competitiewedstrijd: Allsvenskan
  • Stadion: BajenTown Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 32106
Bajen_forever Slaskbo IK
Hard Tactiek 532_omg1
48% Balbezit 52%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
65.8 gemiddelde waardering 63.8
uitmuntend Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Kulas passt de bal met de wreef. Sáenz de Cenzano rent richting de bal. Met opzet legt Madincea zijn tegenspeler op de grond. Madincea krijgt een gele kaart. Sáenz de Cenzano raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

9e minuut.
Hrustić speelt de bal door. Thiery is nu in balbezit. Thiery passt de bal in één keer door. Sáenz de Cenzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz de Cenzano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Inworp. Nadador met de inworp. Sáenz de Cenzano rent richting de bal. Sáenz de Cenzano geeft de bal voor. Quirino rent richting de bal. Paal! Quirino rent richting de bal. Quirino schiet op doel. Lewenhaupt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Thiery geeft de bal voor. Madincea kopt de bal weg. Nadador geeft de bal voor. Quirino is nu in balbezit. Quirino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Fąk bereikt de bal nog maar net als eerste. Canabrava rent richting de bal. Canabrava passt de bal zonder na te denken. Quirino bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Sáenz de Cenzano rent richting de bal. Casquero begaat een overtreding. Sáenz de Cenzano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alburquerque zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sáenz de Cenzano maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Hrustić speelt de bal door. Lénárt rent richting de bal. Alburquerque schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Alburquerque krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Quirino passt de bal zonder na te denken. Canabrava met een sublieme pass. Thiery rent richting de bal. Thiery geeft een hoge lob. Quirino springt en kopt de bal. Lewenhaupt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Daar is Guglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guglia onderschept slim de pass. Sáenz de Cenzano is nu in balbezit. Sáenz de Cenzano draait met de bal, schiet en ... Żebro probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bugalski geeft een hoge lob. Kulas kopt de bal weg. Nadador met een sublieme pass. Sáenz de Cenzano rent richting de bal. Sáenz de Cenzano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lewenhaupt bokst de bal weg.

40e minuut.
Goitia Peña speelt de bal door. Lénárt is nu in balbezit. Alburquerque is nu in balbezit. Lénárt verovert de bal door een tackle van achteren. Lénárt draait met de bal, schiet en ... Başkafa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Nadador met een sublieme pass. Klungelig pakt Sáenz de Cenzano de bal. Sáenz de Cenzano passt de bal in één keer door. Quirino rent richting de bal. Quirino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Hrustić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrustić speelt de bal door. Lénárt rent richting de bal. Lénárt schiet op doel. Başkafa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen_forever - Slaskbo IK 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajen_forever 40%, Slaskbo IK 60%.
Bajen_forever - Slaskbo IK 0:1

46e minuut.
Klungelig pakt Madincea de bal. Sáenz de Cenzano rent richting de bal. Sáenz de Cenzano passt de bal zonder na te denken. Quirino bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirino draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

55e minuut.
Goitia Peña probeert naar een medespeler te passen. Marsiglioni is nu in balbezit. Kulas begaat een overtreding. Marsiglioni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marsiglioni komt bij de bal en schiet. Başkafa bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Sáenz de Cenzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz de Cenzano geeft een lange en hoge pass. Guglia rent richting de bal. Quirino verovert de bal door een tackle van achteren. Quirino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Hrustić met een sublieme pass. Goitia Peña is nu in balbezit. Goitia Peña passt de bal zonder na te denken. Lénárt is nu in balbezit. Lénárt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goitia Peña met de inworp. Casquero controleert de bal met de borst. Casquero geeft een lange en hoge pass. Lénárt krijgt zijn hoofd ertegen. Başkafa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fąk is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Marsiglioni controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Filipiak komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Madincea geeft een hoge lob. Inworp. Nadador met een snelle inworp. Thiery is nu in balbezit. Thiery geeft een hoge lob. Lewenhaupt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Quirino is nu in balbezit. Żebro verovert de bal door een tackle van achteren. Żebro speelt de bal door. Sáenz de Cenzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz de Cenzano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Thiery probeert naar een medespeler te passen. Sáenz de Cenzano rent richting de bal. Sáenz de Cenzano met een sublieme pass. Quirino rent richting de bal. Quirino schiet op doel. Lewenhaupt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajen_forever 36%, Slaskbo IK 64%.
Bajen_forever - Slaskbo IK 0:1