Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:14
  • Competitiewedstrijd: Allsvenskan
  • Stadion: Riza Lushta
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 35500
KF Trepça `89 Ragges Boys
Kval Tactiek B-laget
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
59.9 gemiddelde waardering 54.8
formidable Schieten solid
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


11e minuut.
Erdinger rent richting de bal. Erdinger passt de bal met de wreef. Profiş met een sublieme pass. Mitterböck is nu in balbezit. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Sälle is nu in balbezit. Friman is nu in balbezit. Sälle onderschept slim de pass. Sälle geeft de bal voor. Ilaj krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Lagrell geeft een lange en hoge pass. Ibănescu heeft problemen om de bal te vangen. Ibănescu geeft een hoge lob. Ilaj krijgt zijn hoofd ertegen. Çayırçimen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Pacułt rent richting de bal. Ibănescu onderschept slim de pass. Ilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilaj haalt uit met een fantastische trap. Çayırçimen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Trepça `89 - Ragges Boys 1:0

29e minuut.
Daar is Işıldar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ilaj de bal. Ilaj haalt uit met een fantastische trap. Çayırçimen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Işıldar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ilaj raakt geblesseerd tijdens het duel. Ilaj kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Çayırçimen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Trepça `89 - Ragges Boys 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Trepça `89 48%, Ragges Boys 52%.
KF Trepça `89 - Ragges Boys 2:0

50e minuut.
Daar is Acıkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acıkan speelt de bal door. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap. Krzyżok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Trepça `89 - Ragges Boys 2:1

57e minuut.
Sälle is nu in balbezit. Sälle passt de bal met de wreef. Ilaj rent richting de bal. Ilaj draait met de bal, schiet en ... Çayırçimen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Trepça `89 - Ragges Boys 3:1

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Silfverskiöld komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Sälle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ibănescu geeft de bal voor. Ilaj is nu in balbezit. Ilaj haalt uit met een fantastische trap. Pacułt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lagrell heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Silfverskiöld bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Trepça `89 - Ragges Boys 4:1

71e minuut.
Ilaj controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pacułt neemt vlug de vrije trap. Profiş kopt de bal weg. Daar is Tregert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hegerfors rent richting de bal. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Fummelberg verovert de bal door een tackle van achteren. Fummelberg passt de bal zonder na te denken. Ibănescu speelt de bal door. Ilaj is nu in balbezit. Ilaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Trepça `89 - Ragges Boys 5:1

81e minuut.
Erdinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck rent richting de bal. Tregert verovert de bal door een tackle van achteren. Erdinger rent richting de bal. Erdinger draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Trepça `89 - Ragges Boys 5:2

83e minuut.
Ilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacułt legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ilaj raakt geblesseerd tijdens het duel. Ilaj neemt de penalty, wat een uithaal! Çayırçimen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Trepça `89 - Ragges Boys 6:2

87e minuut.
Profiş rent richting de bal. Profiş passt de bal met de wreef. Daar is Nykiś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nykiś geeft een lange en hoge pass. Acıkan kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Erdinger rent richting de bal. Erdinger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Trepça `89 - Ragges Boys 6:3

90e minuut.
Ilaj maakt een snoekduik en kopt de bal. Pacułt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ibănescu met een sublieme pass. Ilaj heeft problemen om de bal te vangen. Ilaj haalt uit met een fantastische trap. Çayırçimen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Trepça `89 47%, Ragges Boys 53%.
KF Trepça `89 - Ragges Boys 6:3