Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kickers Offerdal Sala Calvet
Libero Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
44 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 19.2
solid Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


2e minuut.
Charlieson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stolpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolpe probeert naar een medespeler te passen. Höij bereikt de bal nog maar net als eerste. Höij schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Offerdal - Sala Calvet 1:0

4e minuut.
Axell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mustalainen rent richting de bal. Höij legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mustalainen raakt geblesseerd tijdens het duel. Mustalainen zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Kreese kopt de bal weg. Renberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Renberg geeft een hoge lob. Mustalainen heeft problemen om de bal te vangen. Mustalainen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Offerdal - Sala Calvet 2:0

10e minuut.
Sjöblom speelt de bal door. Axell speelt de bal door. Mustalainen is nu in balbezit. Höij bereikt de bal nog maar net als eerste. Höij draait met de bal, schiet en ... Backlund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Offerdal - Sala Calvet 3:0

12e minuut.
Höij bereikt de bal nog maar net als eerste. Höij verovert de bal door een tackle van achteren. Höij haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nyberg de bal onder controle te krijgen. Backlund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Offerdal - Sala Calvet 4:0

13e minuut.
Mustalainen rent richting de bal. Stolpe met een sublieme pass. Löfberg speelt de bal door. Höij bereikt de bal nog maar net als eerste. Höij draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Löfberg passt de bal met de wreef. Wastå bereikt de bal nog maar net als eerste. Wastå met een sublieme pass. Klungelig pakt Mustalainen de bal. Mustalainen haalt uit met een fantastische trap. Backlund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Wastå bereikt de bal nog maar net als eerste. Wastå probeert naar een medespeler te passen. Sjöblom probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mustalainen de bal. Mustalainen draait met de bal, schiet en ... Backlund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Mustalainen geeft een hoge lob. Stolpe is nu in balbezit. Stolpe passt de bal in één keer door. Höij rent richting de bal. Höij haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Offerdal - Sala Calvet 5:0

26e minuut.
Höij controleert de bal met de borst. Wagner speelt de bal door. Mustalainen is nu in balbezit. Mustalainen draait met de bal, schiet en ... Kentsson probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

30e minuut.
Strindberg is nu in balbezit. Janstigen verovert de bal door een tackle van achteren. Janstigen met een sublieme pass. Höij bereikt de bal nog maar net als eerste. Höij draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Axell kopt de bal weg. Mustalainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustalainen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Höij de bal. Höij haalt uit met een fantastische trap. Backlund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Wastå passt de bal in één keer door. Stolpe heeft problemen om de bal te vangen. Stolpe met een sublieme pass. Höij is nu in balbezit. Höij draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Åsgårdh geeft een lange en hoge pass. Löfberg met een sublieme pass. Kentsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustalainen onderschept slim de pass. Mustalainen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Offerdal - Sala Calvet 6:0

45e minuut.
Mustalainen speelt de bal door. Wastå heeft problemen om de bal te vangen. Wastå probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Höij de bal. Höij schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Offerdal - Sala Calvet 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kickers Offerdal 15%, Sala Calvet 85%.
Kickers Offerdal - Sala Calvet 7:0

46e minuut.
Edman komt het veld opgelopen.

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Axell met een snelle inworp. Edman speelt de bal door. Mustalainen rent richting de bal. Mustalainen draait met de bal, schiet en ... Backlund bokst de bal weg.

47e minuut.
Edman is nu in balbezit. Edman probeert naar een medespeler te passen. Höij heeft problemen om de bal te vangen. Höij haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Offerdal - Sala Calvet 8:0

51e minuut.
Mustalainen draait met de bal, schiet en ... Backlund probeert naar een medespeler te passen. Stolpe kopt de bal weg. Höij is nu in balbezit. Höij haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Höij rent richting de bal. Höij draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Axell is nu in balbezit. Axell geeft een hoge lob. Höij bereikt de bal nog maar net als eerste. Höij draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kentsson de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Wastå probeert naar een medespeler te passen. Stolpe rent richting de bal. Stolpe geeft een hoge lob. Sjöblom rent richting de bal. Sjöblom schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Inworp. Sälle komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Axell geeft de bal voor. Kentsson heeft problemen om de bal te vangen. Höij rent richting de bal. Höij haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Offerdal - Sala Calvet 9:0

68e minuut.
Axell met een sublieme pass. Stolpe probeert naar een medespeler te passen. Wastå met een sublieme pass. Höij rent richting de bal. Höij schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Juliansson de bal. Höij verovert de bal door een tackle van achteren. Höij met een sublieme pass. Sjöblom bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjöblom schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Offerdal - Sala Calvet 10:0

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carlsmeden komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Wastå geeft een lange en hoge pass. Mustalainen kopt de bal weg. Nyberg rent richting de bal. Mustalainen onderschept slim de pass. Mustalainen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Stolpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolpe haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Backlund speelt de bal door. Stolpe kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mustalainen de bal onder controle te krijgen. Mustalainen draait met de bal, schiet en ... Backlund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sjöblom is nu in balbezit. Sjöblom haalt uit met een fantastische trap. Backlund werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Offerdal - Sala Calvet 11:0

82e minuut.
Sjöblom rent richting de bal. Stolpe is nu in balbezit. Stolpe geeft een hoge lob. Carlsmeden rent richting de bal. Carlsmeden draait met de bal, schiet en ... Backlund bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Offerdal - Sala Calvet 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kickers Offerdal 22%, Sala Calvet 78%.
Kickers Offerdal - Sala Calvet 12:0