Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blåshöjdens BK Chrisians
Fyratretre Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35 gemiddelde waardering 17.7
average Schieten weak
adequate Passen poor
adequate Verdedigen hopeless


2e minuut.
Vilgotsson controleert de bal met de borst. Owesson geeft de bal voor. Hasselblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasselblad draait met de bal, schiet en ... Egg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - Chrisians 1:0

8e minuut.
Vilgotsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Silverstolpe onderschept slim de pass. Silverstolpe met een sublieme pass. Nilsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Roarsson geeft de bal voor. Von Scheele met een sublieme pass. Hasselblad is nu in balbezit. Hasselblad schiet op doel. Egg probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Owesson rent richting de bal. Owesson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - Chrisians 2:0

15e minuut.
Abrahamsson is nu in balbezit. Von Scheele verovert de bal door een tackle van achteren. Von Scheele passt de bal met de wreef. Nilsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Egg trapt de bal weg van het doel. Silverstolpe kopt de bal weg. Nilsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Jarlegran is nu in balbezit. Jarlegran met een sublieme pass. Silverstolpe geeft de bal voor. Nilsson springt en kopt de bal. Egg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Jarlegran passt de bal zonder na te denken. Hasselblad rent richting de bal. Hasselblad passt de bal in één keer door. Nilsson is nu in balbezit. Nilsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - Chrisians 3:0

29e minuut.
Hasselblad speelt de bal door. Nilsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilsson passt de bal met de wreef. Owesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Owesson haalt uit met een fantastische trap. Egg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - Chrisians 4:0

31e minuut.
Von Scheele is nu in balbezit. Hasselblad is nu in balbezit. Hasselblad geeft een lange en hoge pass. Nilsson heeft problemen om de bal te vangen. Nilsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Carlsmeden geeft een hoge lob. Nilsson speelt de bal door. Owesson rent richting de bal. Owesson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Owesson is nu in balbezit. Owesson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - Chrisians 5:0

45e minuut.
Owesson passt de bal met de wreef. Ände is nu in balbezit. Hasselblad onderschept slim de pass. Hasselblad haalt uit met een fantastische trap. Egg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - Chrisians 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blåshöjdens BK 20%, Chrisians 80%.
Blåshöjdens BK - Chrisians 6:0

46e minuut.
Eddiesson passt de bal met de wreef. Owesson rent richting de bal. Vilgotsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Owesson verovert de bal door een tackle van achteren. Owesson schiet op doel. Egg bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - Chrisians 7:0

47e minuut.
Jacobsson komt het veld opgelopen.

50e minuut.
af Geijerstam rent richting de bal. Jarlegran verovert de bal door een tackle van achteren. Jarlegran speelt de bal door. Jacobsson is nu in balbezit. Jacobsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Jacobsson heeft problemen om de bal te vangen. Ände bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobsson onderschept slim de pass. Jacobsson haalt uit met een fantastische trap. Egg probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Silverstolpe speelt de bal door. Owesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Owesson passt de bal in één keer door. Jacobsson is nu in balbezit. Jacobsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Roarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Byggmark onderschept slim de pass. Byggmark geeft een hoge lob. Jacobsson rent richting de bal. Jacobsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
af Geijerstam controleert de bal met de borst. Von Scheele probeert naar een medespeler te passen. Jacobsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobsson schiet op doel. Egg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - Chrisians 8:0

66e minuut.
Owesson met een sublieme pass. Byggmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Byggmark geeft een lange en hoge pass. Jacobsson rent richting de bal. Jacobsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Abrahamsson is nu in balbezit. Jarlegran verovert de bal door een tackle van achteren. Jarlegran passt de bal zonder na te denken. Jacobsson rent richting de bal. Jacobsson draait met de bal, schiet en ... Egg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hasselblad heeft problemen om de bal te vangen. Hasselblad geeft de bal voor. Egg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jacobsson rent richting de bal. Jacobsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - Chrisians 9:0

79e minuut.
Hasselblad raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blåshöjdens BK 24%, Chrisians 76%.
Blåshöjdens BK - Chrisians 9:0