Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IFK träben korsträsk
hej Tactiek sveppo
53% Balbezit 47%
21% Spel op eigen helft 79%
33 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.3 gemiddelde waardering 41.8
formidable Schieten adequate
excellent Passen average
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Fisher verovert de bal door een tackle van achteren. Fisher met een sublieme pass. Fleetwood geeft de bal voor. Petardo rent richting de bal. Petardo haalt uit met een fantastische trap. Matson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Daar is Fleetwood, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fleetwood speelt de bal door. Daar is Fisher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fisher haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Fleetwood rent richting de bal. Fleetwood geeft de bal voor. Petardo is nu in balbezit. Petardo schiet op doel. Matson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Bringnäs passt de bal zonder na te denken. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher geeft de bal voor. Petardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Petardo schiet op doel. Matson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Petardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher rent richting de bal. Anegrund begaat een overtreding. Fisher is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tynander wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Eriksson passt de bal in één keer door. Fleetwood met een sublieme pass. Klungelig pakt Petardo de bal. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK träben - korsträsk 1:0

18e minuut.
Fleetwood zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eriksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksson geeft de bal voor. Fisher krijgt zijn hoofd ertegen. Matson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK träben - korsträsk 2:0

22e minuut.
Walter-Bucht geeft een hoge lob. Momot rent richting de bal. Momot geeft een hoge lob. Daar is Fisher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fisher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Rosenkvist probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bringnäs met de inworp. Tynander geeft een hoge lob. Petardo springt en kopt de bal. Matson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK träben - korsträsk 3:0

25e minuut.
Fleetwood speelt de bal door. Daar is Petardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petardo passt de bal met de wreef. Fisher rent richting de bal. Fisher schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Petardo is nu in balbezit. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Petardo is nu in balbezit. Fisher rent richting de bal. Fisher schiet op doel. Matson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Bringnäs heeft problemen om de bal te vangen. Rosin rent richting de bal. Bringnäs rent richting de bal. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bringnäs onderschept slim de pass. Bringnäs passt de bal zonder na te denken. Petardo is nu in balbezit. Petardo schiet op doel. Matson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK träben - korsträsk 4:0

35e minuut.
Eriksson met een sublieme pass. Fleetwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleetwood geeft een lange en hoge pass. Petardo rent richting de bal. Petardo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Momot speelt de bal door. Daar is Fleetwood, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fleetwood passt de bal in één keer door. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher schiet op doel. Matson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Rosenkvist speelt de bal door. Bringnäs met een sublieme pass. Fisher kan de bal niet met de borst controleren. Petardo rent richting de bal. Petardo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bringnäs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lyngstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksson verovert de bal door een tackle van achteren. Eriksson geeft een hoge lob. Petardo springt en kopt de bal. Matson bokst de bal weg.

43e minuut.
Daar is Eriksson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bringnäs bereikt de bal nog maar net als eerste. Bringnäs met een sublieme pass. Petardo rent richting de bal. Petardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IFK träben - korsträsk 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK träben 21%, korsträsk 79%.
IFK träben - korsträsk 5:0

55e minuut.
Kullander met een sublieme pass. Eriksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksson geeft een hoge lob. Petardo is nu in balbezit. Petardo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Anegrund verovert de bal door een tackle van achteren. Fleetwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleetwood geeft een hoge lob. Fisher springt en kopt de bal. Matson probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bringnäs bereikt de bal nog maar net als eerste. Bringnäs geeft een lange en hoge pass. Ganemyr bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleetwood verovert de bal door een tackle van achteren. Fleetwood geeft de bal voor. Matson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bodin komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Petardo kopt de bal weg. Klungelig pakt Laks de bal. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher draait met de bal, schiet en ... Matson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK träben - korsträsk 6:0

65e minuut.
Daar is Rosin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bringnäs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eriksson rent richting de bal. Eriksson geeft de bal voor. Matson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK träben - korsträsk 7:0

67e minuut.
Inworp. Kullander met een snelle inworp. Bringnäs is nu in balbezit. Bringnäs geeft een lange en hoge pass. Petardo krijgt zijn hoofd ertegen. Matson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Momot geeft de bal voor. Petardo kopt de bal weg. Klungelig pakt Walter-Bucht de bal. Fisher is nu in balbezit. Fisher schiet op doel. Matson bokst de bal weg.

73e minuut.
Eriksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher rent richting de bal. Fisher haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Walter-Bucht de bal onder controle te krijgen. Paal!

76e minuut.
Rosin geeft een hoge lob. Fleetwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleetwood passt de bal zonder na te denken. Petardo is nu in balbezit. Petardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Ganemyr probeert naar een medespeler te passen. Curman is nu in balbezit. Fleetwood schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fleetwood is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

80e minuut.
Tynander speelt de bal door. Bringnäs heeft problemen om de bal te vangen. Bringnäs speelt de bal door. Daar is Petardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Momot onderschept slim de pass. Momot geeft de bal voor. Petardo is nu in balbezit. Petardo schiet op doel. Matson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK träben - korsträsk 8:0

88e minuut.
Fredholm met een harde bal richting middenveld. Eriksson met een sublieme pass. Fisher rent richting de bal. Fisher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK träben - korsträsk 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK träben 22%, korsträsk 78%.
IFK träben - korsträsk 9:0