Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo La Coruna KS Perspektywa
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karlstein zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Backlund rent richting de bal. Backlund geeft een lange en hoge pass. Charlieson kan de bal niet met de borst controleren.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Jähkel passt de bal zonder na te denken. Rubarth rent richting de bal. Rubarth passt de bal met de wreef. Charlieson is nu in balbezit. Charlieson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo La Coruna 70%, KS Perspektywa 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportivo La Coruna - KS Perspektywa 0:0

47e minuut.
Hamrén verovert de bal door een tackle van achteren. Hamrén probeert naar een medespeler te passen. Moberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntherquist verovert de bal door een tackle van achteren. Muntherquist schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo La Coruna - KS Perspektywa 1:0

51e minuut.
Backlund verovert de bal door een tackle van achteren. Backlund speelt de bal door. Charlieson is nu in balbezit. Charlieson haalt uit met een fantastische trap. Stjärna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo La Coruna - KS Perspektywa 1:1

70e minuut.
Ravelli passt de bal met de wreef. Oskarsson is nu in balbezit. Muntherquist maakt een afschuwelijke overtreding. Muntherquist krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Daar is Charlieson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Backlund rent richting de bal. Ravelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ravelli krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Rubarth geeft de bal voor. Muntherquist bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamrén bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamrén draait met de bal, schiet en ... Oskarsson probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Klungelig pakt Muntherquist de bal. Oskarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamrén onderschept slim de pass. Hamrén schiet op doel. Bertling werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Rickardsson rent richting de bal. Rickardsson met een sublieme pass. Hamrén is nu in balbezit. Hamrén haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Muntherquist de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo La Coruna - KS Perspektywa 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo La Coruna 50%, KS Perspektywa 50%.
Deportivo La Coruna - KS Perspektywa 2:1