Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:15
  • Competitiewedstrijd: Division 2.01
  • Stadion: Tyumen Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2384
Tyumen Raumdeuter FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Cronkvist heeft problemen om de bal te vangen. Amsjö rent richting de bal. Amsjö passt de bal zonder na te denken. Dietmarsson is nu in balbezit. Dietmarsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ängblad geeft de bal voor. Cronkvist probeert de bal aan de voet te houden. Amsjö probeert naar een medespeler te passen. Dietmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dietmarsson draait met de bal, schiet en ... Paal!

15e minuut.
Amsjö passt de bal met de wreef. Åhblad rent richting de bal. Åhblad geeft de bal voor. Dietmarsson rent richting de bal. Dietmarsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tyumen - Raumdeuter FC 1:0

23e minuut.
Dyring probeert de bal aan de voet te houden. Djuse rent richting de bal. Dietmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsjö is nu in balbezit. Amsjö schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tyumen - Raumdeuter FC 2:0

34e minuut.
Amsjö rent richting de bal. Amsjö met een sublieme pass. Dietmarsson is nu in balbezit. Dietmarsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tyumen - Raumdeuter FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tyumen 44%, Raumdeuter FC 56%.
Tyumen - Raumdeuter FC 3:0

67e minuut.
Evaldsson geeft een hoge lob. Kullander rent richting de bal. Kullander geeft een lange en hoge pass. Cronkvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronkvist haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tyumen - Raumdeuter FC 3:1

76e minuut.
Dietmarsson draait met de bal, schiet en ... Kullander kopt de bal weg. Klungelig pakt Jerrysson de bal. Amsjö bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsjö haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Evaldsson is nu in balbezit. Evaldsson geeft de bal voor. Sjöstedt is nu in balbezit. Amsjö verovert de bal door een tackle van achteren. Amsjö haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tyumen 49%, Raumdeuter FC 51%.
Tyumen - Raumdeuter FC 3:1