Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vita Tigrar Spartax LDZ
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Månsson geeft de bal voor. Bosson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lustigh de bal. Klavemyr rent richting de bal. Klavemyr schiet op doel. Rogmalm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Efraimsson met een snelle inworp. Bjurman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjurman probeert naar een medespeler te passen. Linderoth rent richting de bal. Linderoth draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Linderoth bereikt de bal nog maar net als eerste. Linderoth speelt de bal door. Klavemyr is nu in balbezit. Bjurman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjurman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bjurman bereikt de bal nog maar net als eerste. Klavemyr is nu in balbezit. Gruslund tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gruslund krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Bjurman onderschept slim de pass. Klavemyr is nu in balbezit. Bjurman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjurman draait met de bal, schiet en ... Rogmalm werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vita Tigrar - Spartax LDZ 0:1

31e minuut.
Birgersson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dorsin de bal. Janstigen rent richting de bal. Uddmyr rent richting de bal. Uddmyr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vita Tigrar - Spartax LDZ 1:1

38e minuut.
Fajersson controleert de bal met de borst. Roaldsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajersson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fajersson krijgt een gele kaart. Roaldsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Uddmyr neemt de penalty, wat een uithaal! Wasa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vita Tigrar 61%, Spartax LDZ 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vita Tigrar - Spartax LDZ 1:1

64e minuut.
Gruslund geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. André zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Linderoth rent richting de bal. Linderoth geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klavemyr passt de bal met de wreef. Roaldsson is nu in balbezit. André begaat een overtreding. André krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Rafaelsson probeert de bal aan de voet te houden. Janstigen bereikt de bal nog maar net als eerste. Linderoth bereikt de bal nog maar net als eerste. Janstigen onderschept slim de pass. Janstigen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vita Tigrar 55%, Spartax LDZ 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vita Tigrar - Spartax LDZ 1:1