Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Never Give up Coca Cola F.C
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Torkelsson is nu in balbezit. Riberos verovert de bal door een tackle van achteren. Riberos speelt de bal door. Dudzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudzik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Never Give up - Coca Cola F.C 1:0

15e minuut.
Pârvan geeft de bal voor. Hökmark kopt de bal weg. Dahlgran is nu in balbezit. Ströberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ströberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Hökmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgran rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ulfbåge. Ulfbåge krijgt een gele kaart.

35e minuut.
MacPhorich met een sublieme pass. Torkelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudzik onderschept slim de pass. Riberos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riberos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dudzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudzik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Never Give up - Coca Cola F.C 2:0

38e minuut.
Riberos rent richting de bal. Ek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Riberos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. MacPhorich met een snel genomen vrije trap. Dudzik is nu in balbezit. Dudzik haalt uit met een fantastische trap. Stålros probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gunawan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Reyes speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Ek de bal onder controle te krijgen. Dudzik rent richting de bal. Dudzik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Never Give up 44%, Coca Cola F.C 56%.
Royal Never Give up - Coca Cola F.C 2:0

48e minuut.
Ulfbåge is nu in balbezit. Ulfbåge passt de bal in één keer door. Gunawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunawan geeft de bal voor. Dudzik springt en kopt de bal. Stålros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Riberos geeft een hoge lob. MacPhorich rent richting de bal. MacPhorich geeft de bal voor. Riberos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riberos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Never Give up - Coca Cola F.C 3:0

52e minuut.
Ulfbåge bereikt de bal nog maar net als eerste. Hökmark verovert de bal door een tackle van achteren. Hökmark probeert naar een medespeler te passen. Dahlgran rent richting de bal. Dahlgran schiet op doel. Tusk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Kullinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dahlgran bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgran geeft de bal voor. Ströberg rent richting de bal. Ströberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Dahlgran bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusenkrantz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Reyes. Reyes krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Wilmersson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gunawan met de inworp. Riberos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riberos geeft een hoge lob. Stålros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Dahlgran kopt de bal weg. MacPhorich is nu in balbezit. Ströberg verovert de bal door een tackle van achteren. Dahlgran bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgran draait met de bal, schiet en ... Paal!

82e minuut.
Jernemyr geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şuayipoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ulfbåge is nu in balbezit. Ulfbåge geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Kuzynków geeft een hoge lob. Inworp. Kullinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dahlgran bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgran schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Never Give up 49%, Coca Cola F.C 51%.
Royal Never Give up - Coca Cola F.C 3:0