Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coca Cola F.C Lumpna Spöken
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Ängblad onderschept slim de pass. Ängblad geeft de bal voor. Qvick is nu in balbezit. Woxlin onderschept slim de pass. Woxlin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ängblad controleert de bal met de borst. Dahlgran is nu in balbezit. Dahlgran passt de bal zonder na te denken. Ströberg is nu in balbezit. Ströberg schiet op doel. Kvarnlöf bokst de bal weg.

28e minuut.
Götstam rent richting de bal. Götstam speelt de bal door. Fajersson rent richting de bal. Fajersson geeft de bal voor. Woxlin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Cola F.C - Lumpna Spöken 0:1

29e minuut.
Dahlgran met een sublieme pass. Kusenkrantz is nu in balbezit. Kusenkrantz probeert naar een medespeler te passen. Dahlgran bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgran haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sporre trapt de bal weg van het doel. Drougge kopt de bal weg. Woxlin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Woxlin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Fajersson geeft een hoge lob. Torkelsson kopt de bal weg. Daar is Hökmark, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woxlin rent richting de bal. Woxlin draait met de bal, schiet en ... Stålros bokst de bal weg.

41e minuut.
Dansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hökmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Hökmark geeft de bal voor. Dansson geeft de bal voor. Woxlin springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coca Cola F.C 41%, Lumpna Spöken 59%.
Coca Cola F.C - Lumpna Spöken 0:1

53e minuut.
Ängblad rent richting de bal. Drougge rent richting de bal. Drougge met een sublieme pass. Woxlin rent richting de bal. Woxlin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Dansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgran onderschept slim de pass. Dahlgran met een sublieme pass. Ströberg rent richting de bal. Ströberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Woxlin passt de bal zonder na te denken. Götstam rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jernemyr. Jernemyr krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coca Cola F.C 49%, Lumpna Spöken 51%.
Coca Cola F.C - Lumpna Spöken 0:1