Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nõo Jalgpalliakateemia WC MUFAFA
Maks Tactiek algajad väljal
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 56.7
adequate Schieten excellent
average Passen excellent
good Verdedigen good


6e minuut.
Miaoulis kopt de bal weg. Raadiko probeert naar een medespeler te passen. MacMurray kopt de bal weg. Miklewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Fiora rent richting de bal. de Brauwer onderschept slim de pass. de Brauwer met een sublieme pass. Klungelig pakt Huszcza de bal. Huszcza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - WC MUFAFA 0:1

18e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Raadiko niet meer kan verder spelen. Sgobbi komt het veld opgelopen. MacMurray speelt de bal door. Jajszczyk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fiora de bal. de Brauwer verovert de bal door een tackle van achteren. de Brauwer geeft een lange en hoge pass. Sgobbi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Miaoulis is nu in balbezit. Huszcza onderschept slim de pass. Huszcza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - WC MUFAFA 0:2

22e minuut.
Pastor passt de bal in één keer door. Marinov heeft problemen om de bal te vangen. Marinov passt de bal in één keer door. Huszcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszcza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
de Brauwer is nu in balbezit. Fiora rent richting de bal. de Brauwer verovert de bal door een tackle van achteren. de Brauwer geeft de bal voor. Huszcza springt en kopt de bal. Sgobbi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Miaoulis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pastor met een snelle inworp. Gamal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamal geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Gamal geeft de bal voor. Jurikson probeert de bal met de borst te controleren. Fiora rent richting de bal. Huszcza onderschept slim de pass. Huszcza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - WC MUFAFA 0:3

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siedłowski met de inworp. Manusovich met een sublieme pass. Daar is Huszcza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huszcza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nõo Jalgpalliakateemia 68%, WC MUFAFA 32%.
Nõo Jalgpalliakateemia - WC MUFAFA 0:3

53e minuut.
Páramos geeft een lange en hoge pass. Pastor kopt de bal weg. Daar is Gamal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huszcza rent richting de bal. Huszcza draait met de bal, schiet en ... Sgobbi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - WC MUFAFA 0:4

55e minuut.
Gamal rent richting de bal. Huszcza is nu in balbezit. Gamal is nu in balbezit. Huszcza is nu in balbezit. Huszcza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
de Brauwer kopt de bal weg. Marinov met een sublieme pass. Gamal probeert naar een medespeler te passen. Huszcza probeert de bal met de borst te controleren. Huszcza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - WC MUFAFA 0:5

60e minuut.
Miklewicz is nu in balbezit. MacMurray is nu in balbezit. Miklewicz rent richting de bal. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray haalt uit met een fantastische trap. Graczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Miklewicz passt de bal zonder na te denken. Siedłowski rent richting de bal. MacMurray begaat een overtreding. MacMurray krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Manusovich speelt de bal door. Klungelig pakt Pastor de bal. Pastor passt de bal zonder na te denken. Huszcza is nu in balbezit. Huszcza haalt uit met een fantastische trap. Sgobbi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Gamal is nu in balbezit. Marinov rent richting de bal. Marinov passt de bal in één keer door. Gamal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamal geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Pastor controleert de bal met de borst. Pastor geeft de bal voor. Bournonville heeft problemen om de bal te vangen. Gamal rent richting de bal. Gamal haalt uit met een fantastische trap. Sgobbi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
MacMurray rent richting de bal. Manusovich rent richting de bal. Manusovich met een sublieme pass. Huszcza rent richting de bal. Huszcza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Manusovich met een sublieme pass. de Brauwer bereikt de bal nog maar net als eerste. de Brauwer passt de bal in één keer door. Daar is Huszcza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huszcza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nõo Jalgpalliakateemia 71%, WC MUFAFA 29%.
Nõo Jalgpalliakateemia - WC MUFAFA 0:5