Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Efftsee Plastic Free Football Club
Jababobo Tactiek BioPlastic
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 43.1
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen matig
zeer goed Verdedigen solide


4e minuut.
Gamero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aranguren met een sublieme pass. Murzacu kan de bal niet met de borst controleren. Murzacu schiet op doel. Wevere maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Aranguren kopt de bal weg. Jelinek kan de bal niet met de borst controleren. Kuriata bereikt de bal nog maar net als eerste. Dizdar rent richting de bal. Dizdar schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Efftsee - Plastic Free Football Club 1:0

12e minuut.
Yücetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yücetan probeert naar een medespeler te passen. Murzacu is nu in balbezit. Murzacu haalt uit met een fantastische trap. Wevere maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Efftsee - Plastic Free Football Club 1:1

17e minuut.
Corno rent richting de bal. Corno passt de bal met de wreef. Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu draait met de bal, schiet en ... Wevere probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Efftsee - Plastic Free Football Club 1:2

21e minuut.
van der Gaag met een sublieme pass. Klungelig pakt Daveri de bal. Pitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuriata verovert de bal door een tackle van achteren. Kuriata schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Dağdeviren speelt de bal door. Gamero met een sublieme pass. Kuriata bereikt de bal nog maar net als eerste. Dizdar is nu in balbezit. Dizdar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kuriata rent richting de bal. Kuriata draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Dizdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dizdar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Efftsee - Plastic Free Football Club 2:2

29e minuut.
Murzacu kan de bal niet met de borst controleren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jelinek zal de hoekschop nemen. Murzacu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Gamero bereikt de bal nog maar net als eerste. Yücetan onderschept slim de pass. Yücetan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Murzacu de bal. Murzacu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Hannesson passt de bal zonder na te denken. Gamero is nu in balbezit. Gamero passt de bal in één keer door. Autet Serrabasa is nu in balbezit. Autet Serrabasa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cvetanov met een harde bal richting middenveld. Gamero kopt de bal weg. Dizdar controleert de bal met de borst. Dizdar draait met de bal, schiet en ... Cvetanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Efftsee - Plastic Free Football Club 3:2

42e minuut.
Murzacu is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yücetan neemt de hoekschop. Corno heeft problemen om de bal te vangen. Corno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bloşcu geeft een hoge lob. Inworp. Hannesson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huisman rent richting de bal. Huisman geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Efftsee 56%, Plastic Free Football Club 44%.
FC Efftsee - Plastic Free Football Club 3:2

51e minuut.
Autet Serrabasa rent richting de bal. Kuriata bereikt de bal nog maar net als eerste. Dizdar is nu in balbezit. Dizdar schiet op doel. Cvetanov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Huisman geeft een hoge lob. Kuriata is nu in balbezit. Dizdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dizdar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Efftsee - Plastic Free Football Club 4:2

61e minuut.
Aranguren kopt de bal weg. Yücetan speelt de bal door. Murzacu rent richting de bal. Murzacu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Efftsee - Plastic Free Football Club 4:3

64e minuut.
Kuriata geeft de bal voor. Daar is Gökmen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dizdar rent richting de bal. Dizdar draait met de bal, schiet en ... Cvetanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Efftsee - Plastic Free Football Club 5:3

72e minuut.
Huisman verovert de bal door een tackle van achteren. Huisman geeft een lange en hoge pass. van der Gaag heeft problemen om de bal te vangen. Dizdar is nu in balbezit. Dizdar haalt uit met een fantastische trap. Cvetanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Aranguren de bal onder controle te krijgen. Hannesson met een sublieme pass. Gamero probeert naar een medespeler te passen. Kuriata is nu in balbezit. Kuriata schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Efftsee - Plastic Free Football Club 6:3

80e minuut.
Huisman is nu in balbezit. Huisman probeert naar een medespeler te passen. Aranguren geeft een lange en hoge pass. Corno bereikt de bal nog maar net als eerste. Corno haalt uit met een fantastische trap. Wevere bokst de bal weg. Murzacu rent richting de bal. Murzacu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
van der Gaag speelt de bal door. Jelinek rent richting de bal. Jelinek passt de bal in één keer door. Corno rent richting de bal. Corno haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Gamero verovert de bal door een tackle van achteren. Gamero passt de bal zonder na te denken. Pitrescu rent richting de bal. Kuriata verovert de bal door een tackle van achteren. Kuriata draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Efftsee 40%, Plastic Free Football Club 60%.
FC Efftsee - Plastic Free Football Club 6:3