Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Muuga linnavalitsus Kookar
442 Tactiek Koo
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
2 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.4 gemiddelde waardering 35.2
average Schieten solid
weak Passen weak
poor Verdedigen adequate


14e minuut.
Vahero met een snelle inworp. Łobaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Taaler zijn tegenspeler op de grond. Taaler krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Vahero is nu in balbezit. Mihkelmäe verovert de bal door een tackle van achteren. Mihkelmäe geeft een hoge lob. Paat rent richting de bal. Paat haalt uit met een fantastische trap. Roşca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Mutryn is nu in balbezit. Adilsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Adilsoy geeft de bal voor. Vaga is nu in balbezit. Vaga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Daar is Vahero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihkelmäe rent richting de bal. Mihkelmäe passt de bal zonder na te denken. Paat bereikt de bal nog maar net als eerste. Paat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Paat kopt de bal weg. Daar is Mihkelmäe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihkelmäe probeert naar een medespeler te passen. Vaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaga schiet op doel. Roşca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Mihkelmäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihkelmäe geeft de bal voor. Gruia kopt de bal weg. Paat rent richting de bal. Paat haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Vaga rent richting de bal. Vaga draait met de bal, schiet en ... Roşca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Muuga linnavalitsus - Kookar 0:1

43e minuut.
Pärtlioja met een sublieme pass. Łobaza speelt de bal door. Klungelig pakt Kirt de bal. Vaga onderschept slim de pass. Vaga haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Muuga linnavalitsus 52%, Kookar 48%.
Muuga linnavalitsus - Kookar 0:1

47e minuut.
Saarmäe geeft een hoge lob. Adilsoy is nu in balbezit. Adilsoy geeft een lange en hoge pass. Vaga rent richting de bal. Vaga haalt uit met een fantastische trap. Roşca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Adilsoy probeert naar een medespeler te passen. Paat rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şipoş. Paat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Saarmäe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal raakt de paal. Roşca probeert wanhopig de bal te grijpen. Vaga heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal. Vaga rent richting de bal. Vaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Muuga linnavalitsus - Kookar 0:2

67e minuut.
Adilsoy is nu in balbezit. Adilsoy geeft de bal voor. Tammemäe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paat bereikt de bal nog maar net als eerste. Paat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Muuga linnavalitsus - Kookar 0:3

74e minuut.
Kirt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirt geeft een hoge lob. Paat is nu in balbezit. Paat haalt uit met een fantastische trap. Roşca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Muuga linnavalitsus - Kookar 0:4

78e minuut.
Adilsoy met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Saarmäe de bal onder controle te krijgen. Paat rent richting de bal. Paat heeft problemen om de bal te vangen. Paat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Paat is nu in balbezit. Şipoş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Adilsoy met een snel genomen vrije trap. Vaga is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Muuga linnavalitsus 53%, Kookar 47%.
Muuga linnavalitsus - Kookar 0:4