Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kivikalm Prooso United FC
kohuke Tactiek Uus attack
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
60.3 gemiddelde waardering 64.9
excellent Schieten formidable
very good Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


15e minuut.
Bracaccia rent richting de bal. Bracaccia speelt de bal door. Filipko probeert naar een medespeler te passen. Mihklimäe is nu in balbezit. Mihklimäe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Benčo geeft de bal voor. Daar is Kabrna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabrna passt de bal met de wreef. Gilliam is nu in balbezit. Gilliam passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Haidl bereikt de bal nog maar net als eerste. Haidl probeert naar een medespeler te passen. Gordo is nu in balbezit. Gordo haalt uit met een fantastische trap. Salm probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Gilliam met een sublieme pass. Haidl geeft de bal voor. Gordo is nu in balbezit. Gordo haalt uit met een fantastische trap. Salm probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Bütner komt het veld opgelopen. Ventsel komt het veld opgelopen. Lyons komt het veld opgelopen. Orumets komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kivikalm 59%, Prooso United FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kivikalm - Prooso United FC 0:0

47e minuut.
Kabrna kopt de bal weg. Gilliam bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilliam speelt de bal door. Gordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Kabrna kopt de bal weg. Orumets verovert de bal door een tackle van achteren. Gilliam rent richting de bal. Gilliam geeft de bal voor. Dzieciuch maakt een snoekduik en kopt de bal. Salm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dzieciuch krijgt zijn hoofd ertegen. Salm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dzieciuch springt en kopt de bal. Salm probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kivikalm - Prooso United FC 0:1

51e minuut.
Lyons is nu in balbezit. Lyons geeft een lange en hoge pass. Gordo is nu in balbezit. Gordo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kivikalm - Prooso United FC 0:2

54e minuut.
Drobňák geeft de bal voor. Haidl bereikt de bal nog maar net als eerste. Haidl speelt de bal door. Gordo is nu in balbezit. Gordo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kivikalm - Prooso United FC 0:3

66e minuut.
Kabrna speelt de bal door. Gilliam bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilliam geeft een lange en hoge pass. Haidl bereikt de bal nog maar net als eerste. Haidl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ventsel speelt de bal door. Aruste rent richting de bal. Aruste passt de bal met de wreef. Bütner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bütner schiet op doel. Sobkowicz bokst de bal weg.

73e minuut.
Ventsel probeert naar een medespeler te passen. Aruste rent richting de bal. Tsanakas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tsanakas is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

83e minuut.
Filipko rent richting de bal. Filipko passt de bal in één keer door. Aruste is nu in balbezit. Aruste haalt uit met een fantastische trap. Sobkowicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Ventsel speelt de bal door. Aruste bereikt de bal nog maar net als eerste. Drobňák tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aruste is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Paul neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul speelt de bal door. Aruste bereikt de bal nog maar net als eerste. Aruste haalt uit met een fantastische trap. Sobkowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kivikalm - Prooso United FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kivikalm 58%, Prooso United FC 42%.
Kivikalm - Prooso United FC 1:3