Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MTÜ Linnud Tallinn C.F
Normal Tactiek 442
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 44.3
slecht Schieten uitstekend
zwak Passen goed
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Tulipán probeert naar een medespeler te passen. Osborne bereikt de bal nog maar net als eerste. Osborne probeert naar een medespeler te passen. Lunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunev schiet op doel. Kaarna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vəliyev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tulipán kan de bal niet met de borst controleren. Tulipán haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Silvere geeft de bal voor. Inworp. Vəliyev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tulipán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulipán geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Kaup probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Benítez rent richting de bal. Benítez passt de bal met de wreef. Tulipán rent richting de bal. Tulipán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Vəliyev is nu in balbezit. Vəliyev met een sublieme pass. Lunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunev schiet op doel. Kaarna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MTÜ Linnud - Tallinn C.F 0:1

11e minuut.
Vəliyev speelt de bal door. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez geeft de bal voor. Lunev maakt een snoekduik en kopt de bal. Kaarna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Daar is Silvere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tulipán rent richting de bal. Tulipán passt de bal zonder na te denken. Vəliyev is nu in balbezit. Vəliyev geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kaarna bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Osborne geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kaarna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Tulipán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulipán passt de bal in één keer door. Lunev is nu in balbezit. Lunev haalt uit met een fantastische trap. Kaarna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MTÜ Linnud - Tallinn C.F 0:2

17e minuut.
Casertano passt de bal in één keer door. Osborne heeft problemen om de bal te vangen. Osborne speelt de bal door. Lunev is nu in balbezit. Lunev haalt uit met een fantastische trap. Kaarna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Kaup bereikt de bal nog maar net als eerste. Osborne rent richting de bal. Osborne passt de bal zonder na te denken. Tulipán is nu in balbezit. Tulipán haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Vəliyev geeft de bal voor. Lunev kan de bal niet met de borst controleren. Kaup is nu in balbezit. Lunev verovert de bal door een tackle van achteren. Lunev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Vink kopt de bal weg. Benítez is nu in balbezit. Benítez passt de bal zonder na te denken. Lunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Casertano geeft een hoge lob. Tulipán rent richting de bal. Tulipán passt de bal met de wreef. Daar is Lunev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lunev schiet op doel. Kaarna bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MTÜ Linnud - Tallinn C.F 0:3

26e minuut.
Vəliyev geeft een lange en hoge pass. Murumaa is nu in balbezit. Lunev onderschept slim de pass. Lunev haalt uit met een fantastische trap. Kaarna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MTÜ Linnud - Tallinn C.F 0:4

26e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kaarna niet meer kan verder spelen. Vesi komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Casertano passt de bal met de wreef. Osborne bereikt de bal nog maar net als eerste. Osborne speelt de bal door. Tulipán is nu in balbezit. Tulipán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MTÜ Linnud - Tallinn C.F 0:5

38e minuut.
Ripodas speelt de bal door. Osborne met een sublieme pass. Lunev rent richting de bal. Lunev passt de bal met de wreef. Tulipán rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Kaup de bal onder controle te krijgen. Lunev is nu in balbezit. Kaup tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lunev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Casertano komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Vink met een harde bal richting middenveld. Benítez met een sublieme pass. Osborne rent richting de bal. Osborne geeft de bal voor. Lunev springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Tulipán is nu in balbezit. Tulipán passt de bal zonder na te denken. Lunev is nu in balbezit. Lunev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MTÜ Linnud - Tallinn C.F 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MTÜ Linnud 81%, Tallinn C.F 19%.
MTÜ Linnud - Tallinn C.F 0:6

46e minuut.
Tulipán met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Lunev de bal onder controle te krijgen. Utov begaat een overtreding. Utov krijgt een gele kaart. Lunev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Casertano met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Salmistu de bal. Tulipán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulipán schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MTÜ Linnud - Tallinn C.F 0:7

50e minuut.
Osborne rent richting de bal. Osborne passt de bal met de wreef. Tulipán is nu in balbezit. Tulipán schiet op doel. Vesi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MTÜ Linnud - Tallinn C.F 0:8

56e minuut.
Benítez met een sublieme pass. Osborne rent richting de bal. Osborne speelt de bal door. Lunev heeft problemen om de bal te vangen. Lunev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MTÜ Linnud - Tallinn C.F 0:9

57e minuut.
Sahtel is nu in balbezit. Sahtel speelt de bal door. Silvere rent richting de bal. Tulipán verovert de bal door een tackle van achteren. Tulipán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez passt de bal zonder na te denken. Lunev rent richting de bal. Lunev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MTÜ Linnud - Tallinn C.F 0:10

64e minuut.
Vink trapt de bal weg van het doel. Vəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəliyev geeft de bal voor. Lunev is nu in balbezit. Lunev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MTÜ Linnud - Tallinn C.F 0:11

69e minuut.
Vink is nu in balbezit. Vink geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osborne zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Murumaa verovert de bal door een tackle van achteren. Vesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Osborne met een sublieme pass. Benítez probeert naar een medespeler te passen. Tulipán rent richting de bal. Tulipán draait met de bal, schiet en ... Vesi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MTÜ Linnud - Tallinn C.F 0:12

78e minuut.
Lunev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ennuste komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Klungelig pakt Silvere de bal. Tulipán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulipán met een sublieme pass. Daar is Ennuste, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ennuste schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Casertano kan de bal niet met de borst controleren. Casertano passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Vəliyev de bal onder controle te krijgen. Vəliyev geeft een hoge lob. Ennuste maakt een snoekduik en kopt de bal. Vesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MTÜ Linnud 81%, Tallinn C.F 19%.
MTÜ Linnud - Tallinn C.F 0:12