Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boozywoozy Võitluslikud Põdrad
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Ehatamm geeft een hoge lob. Ambur bereikt de bal nog maar net als eerste. Suurpere rent richting de bal. Suurpere schiet op doel. Potral probeert de bal aan de voet te houden. Nõmmik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Rautsma is nu in balbezit. Rautsma geeft een hoge lob. Daar is Soomets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorenberg rent richting de bal. Lorenberg schiet op doel. Usta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Klungelig pakt Ehatamm de bal. Ehatamm passt de bal in één keer door. Potral rent richting de bal. Ambur onderschept slim de pass. Ambur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Sarv geeft de bal voor. Ellermaa kopt de bal weg. Pääsuke is nu in balbezit. Lorenberg rent richting de bal. Lorenberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ehatamm rent richting de bal. Ehatamm passt de bal met de wreef. Usta bereikt de bal nog maar net als eerste. Tampuu rent richting de bal. Tampuu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kuik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pütsepp komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boozywoozy 63%, Võitluslikud Põdrad 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Boozywoozy - Võitluslikud Põdrad 0:0

52e minuut.
Soosaar rent richting de bal. Pütsepp verovert de bal door een tackle van achteren. Pütsepp speelt de bal door. Ambur rent richting de bal. Ambur draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Boozywoozy - Võitluslikud Põdrad 1:0

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Usta met een harde bal richting middenveld. Suurpere kopt de bal weg. Ambur is nu in balbezit. Ambur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Klungelig pakt Ellermaa de bal. Ellermaa speelt de bal door. Pääsuke bereikt de bal nog maar net als eerste. Pääsuke draait met de bal, schiet en ... Soomets probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lorenberg rent richting de bal. Lorenberg haalt uit met een fantastische trap. Usta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boozywoozy - Võitluslikud Põdrad 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boozywoozy 47%, Võitluslikud Põdrad 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Boozywoozy - Võitluslikud Põdrad 1:1