Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kidurad Kalad JP Muhvid
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Hammas passt de bal zonder na te denken. Kepp rent richting de bal. Kolts onderschept slim de pass. Hammas onderschept slim de pass. Hammas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Klungelig pakt Look de bal. Kepp rent richting de bal. Kepp passt de bal zonder na te denken. Hammas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kidurad Kalad - JP Muhvid 0:1

13e minuut.
Kepp raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pohlak komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Look is nu in balbezit. Pohlak verovert de bal door een tackle van achteren. Hammas rent richting de bal. Pohlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohlak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Klungelig pakt Paluoja de bal. Ümarik is nu in balbezit. Paluoja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paluoja krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Look onderschept slim de pass. Look speelt de bal door. Kolts rent richting de bal. Hammas onderschept slim de pass. Hammas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kidurad Kalad - JP Muhvid 0:2

23e minuut.
Võigas met een sublieme pass. Ümarik heeft problemen om de bal te vangen. Pohlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohlak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Look met een sublieme pass. Võigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Veermaa verovert de bal door een tackle van achteren. Ümarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ümarik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Daar is Kolts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pohlak rent richting de bal. Look is nu in balbezit. Pohlak onderschept slim de pass. Pohlak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lepp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Känd verovert de bal door een tackle van achteren. Känd geeft de bal voor. Ümarik heeft problemen om de bal te vangen. Võigas is nu in balbezit. Võigas haalt uit met een fantastische trap. Ojamets bokst de bal weg. Ümarik is nu in balbezit. Ümarik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kidurad Kalad - JP Muhvid 1:2

43e minuut.
Lepp met een harde bal richting middenveld. Kõll kopt de bal weg. Klungelig pakt Virk de bal. Hammas is nu in balbezit. Hammas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kidurad Kalad 42%, JP Muhvid 58%.
Kidurad Kalad - JP Muhvid 1:2

53e minuut.
Kõll bereikt de bal nog maar net als eerste. Kõll geeft de bal voor. Virk heeft problemen om de bal te vangen. Voiman is nu in balbezit. Voiman geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Virk bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusmaa is nu in balbezit. Uusmaa passt de bal zonder na te denken. Ümarik rent richting de bal. Ümarik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kidurad Kalad 52%, JP Muhvid 48%.
Kidurad Kalad - JP Muhvid 1:2