Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester United Ühendatud Rüütlid
new shoes II Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
32 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.7 gemiddelde waardering 16.1
average Schieten poor
solid Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Võsoberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauri haalt uit met een fantastische trap. Klaasen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Ühendatud Rüütlid 1:0

9e minuut.
Võsoberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pauri is nu in balbezit. Pauri probeert naar een medespeler te passen. Kangur is nu in balbezit. Kangur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Ühendatud Rüütlid 2:0

10e minuut.
Jõudu passt de bal in één keer door. Võsoberg is nu in balbezit. Võsoberg passt de bal in één keer door. Kangur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kangur draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Ühendatud Rüütlid 3:0

12e minuut.
Saareleht rent richting de bal. Saareleht met een sublieme pass. Luude bereikt de bal nog maar net als eerste. Kangur verovert de bal door een tackle van achteren. Kangur haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Ühendatud Rüütlid 4:0

14e minuut.
Saareleht passt de bal met de wreef. Võsoberg is nu in balbezit. Võsoberg geeft een lange en hoge pass. Truuver bereikt de bal nog maar net als eerste. Truuver geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Klaasen probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Engel onderschept slim de pass. Engel probeert naar een medespeler te passen. Luude rent richting de bal. Kangur onderschept slim de pass. Kangur draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Truuver met de inworp. Daar is Pauri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pauri geeft een hoge lob. Kangur maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Võsoberg met een snelle inworp. Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. Engel met een sublieme pass. Kangur is nu in balbezit. Kangur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Lorenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenberg geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Luude de bal onder controle te krijgen. Kangur rent richting de bal. Kangur draait met de bal, schiet en ... Klaasen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Võsoberg rent richting de bal. Võsoberg geeft een hoge lob. Klungelig pakt Laos de bal. Kangur rent richting de bal. Kangur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Truuver bereikt de bal nog maar net als eerste. Truuver geeft een lange en hoge pass. Võsoberg is nu in balbezit. Kangur is nu in balbezit. Kangur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saareleht met een snelle inworp. Truuver rent richting de bal. Truuver geeft een hoge lob. Luude heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Engel kopt de bal weg. Võsoberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Võsoberg met een sublieme pass. Kangur rent richting de bal. Kangur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Ühendatud Rüütlid 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United 27%, Ühendatud Rüütlid 73%.
Manchester United - Ühendatud Rüütlid 5:0

56e minuut.
Pauri probeert de bal met de borst te controleren. Pehka is nu in balbezit. Pauri verovert de bal door een tackle van achteren. Pauri geeft de bal voor. Kangur springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Daar is Truuver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Truuver met een sublieme pass. Kangur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kangur schiet op doel. Klaasen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Ühendatud Rüütlid 6:0

61e minuut.
Engel is nu in balbezit. Varrik verovert de bal door een tackle van achteren. Rannaküla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rannaküla krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Truuver met een snelle inworp. Pauri kan de bal niet met de borst controleren. Pehka rent richting de bal. Pauri verovert de bal door een tackle van achteren. Pauri geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Pauri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Peedo komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Võsoberg kopt de bal weg. Daar is Luude, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luude geeft een hoge lob. Daar is Kangur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kangur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Klungelig pakt Pehka de bal. Truuver rent richting de bal. Truuver passt de bal zonder na te denken. Kangur is nu in balbezit. Kangur schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Võsoberg rent richting de bal. Võsoberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Ühendatud Rüütlid 7:0

77e minuut.
Saareleht rent richting de bal. Saareleht passt de bal zonder na te denken. Peedo met een sublieme pass. Kangur rent richting de bal. Kangur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Ühendatud Rüütlid 8:0

85e minuut.
Engel passt de bal in één keer door. Saareleht rent richting de bal. Saareleht passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kangur de bal. Kangur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Klaasen trapt de bal weg van het doel. Hannus kopt de bal weg. Truuver is nu in balbezit. Truuver geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Peedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peedo speelt de bal door. Kangur is nu in balbezit. Kangur draait met de bal, schiet en ... Klaasen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Ühendatud Rüütlid 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United 24%, Ühendatud Rüütlid 76%.
Manchester United - Ühendatud Rüütlid 9:0