Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kuldne Imelised Tuleneelajad
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 21.7
weak Schieten weak
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ollik is nu in balbezit. Suur onderschept slim de pass. Suur speelt de bal door. Aarma rent richting de bal. Aarma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuldne - Imelised Tuleneelajad 0:1

6e minuut.
Kull geeft de bal voor. Inworp. Liiv zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Protsin is nu in balbezit. Protsin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kuldne - Imelised Tuleneelajad 1:1

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Keres de bal onder controle te krijgen. Protsin is nu in balbezit. Kullasadu rent richting de bal. Kullasadu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuldne - Imelised Tuleneelajad 2:1

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koppelmaa met de inworp. Suur geeft een lange en hoge pass. Jõeveer rent richting de bal. Jõeveer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Jaakson geeft een lange en hoge pass. Samma kopt de bal weg. Pärtlioja probeert de bal met de borst te controleren. Koppelmaa is nu in balbezit. Koppelmaa geeft de bal voor. Prääts bokst de bal weg.

39e minuut.
Einman bereikt de bal nog maar net als eerste. Einman speelt de bal door. Daar is Kull, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kullasadu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kullasadu haalt uit met een fantastische trap. Pavelson bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kuldne 64%, Imelised Tuleneelajad 36%.
FC Kuldne - Imelised Tuleneelajad 2:1

52e minuut.
Reineller is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Võti. Reineller is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ollik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kullasadu probeert de bal met de borst te controleren. Protsin rent richting de bal. Protsin schiet op doel. Pavelson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuldne - Imelised Tuleneelajad 3:1

56e minuut.
Suur geeft de bal voor. Ollik controleert de bal met de borst. Samma rent richting de bal. Aarma bereikt de bal nog maar net als eerste. Aarma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuldne - Imelised Tuleneelajad 3:2

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Vaharo de bal onder controle te krijgen. Aarma rent richting de bal. Vaharo verovert de bal door een tackle van achteren. Suur rent richting de bal. Suur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Koppelmaa probeert naar een medespeler te passen. Liiv rent richting de bal. Liiv passt de bal zonder na te denken. Kullasadu is nu in balbezit. Kullasadu draait met de bal, schiet en ... Pavelson bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kuldne 61%, Imelised Tuleneelajad 39%.
FC Kuldne - Imelised Tuleneelajad 3:2