Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hullud Leopardid Imelised Tuleneelajad
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 21.4
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Olumets is nu in balbezit. Suur rent richting de bal. Suur geeft een lange en hoge pass. Aarma bereikt de bal nog maar net als eerste. Aarma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Songissepp probeert naar een medespeler te passen. Juhkam bereikt de bal nog maar net als eerste. Suur verovert de bal door een tackle van achteren. Suur schiet op doel. Aarma maakt een snoekduik en kopt de bal. Kuldver kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullud Leopardid - Imelised Tuleneelajad 0:1

28e minuut.
Inworp. Võti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jõeveer probeert naar een medespeler te passen. Suur is nu in balbezit. Suur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Doeltrap. Juur trapt de bal weg. Keres kopt de bal weg. Suur bereikt de bal nog maar net als eerste. Suur haalt uit met een fantastische trap. Kuldver probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Songissepp rent richting de bal. Pent tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Songissepp is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Songissepp met een snel genomen vrije trap. Juur kopt de bal weg. Suur met een sublieme pass. Aarma heeft problemen om de bal te vangen. Aarma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hullud Leopardid - Imelised Tuleneelajad 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hullud Leopardid 70%, Imelised Tuleneelajad 30%.
Hullud Leopardid - Imelised Tuleneelajad 0:2

46e minuut.
Suur is nu in balbezit. Suur passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Keres de bal. Janson onderschept slim de pass. Janson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hullud Leopardid 58%, Imelised Tuleneelajad 42%.
Hullud Leopardid - Imelised Tuleneelajad 0:2