Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shamrock United scKarala
siuh Tactiek nr1
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 40.7
average Schieten very good
adequate Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Viilip rent richting de bal. Viilip haalt uit met een fantastische trap. Ehatamm probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ritsik rent richting de bal. Ritsik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ulst is nu in balbezit. Ulst passt de bal zonder na te denken. Ehatamm heeft problemen om de bal te vangen. Viilip bereikt de bal nog maar net als eerste. Viilip haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Veekamm raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

24e minuut.
Uusmaa rent richting de bal. Välja onderschept slim de pass. Välja passt de bal zonder na te denken. Kalmurand bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalmurand draait met de bal, schiet en ... Birkmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Ehatamm is nu in balbezit. Ritsik onderschept slim de pass. Ritsik probeert naar een medespeler te passen. Priks is nu in balbezit. Priks haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Priks rent richting de bal. Priks draait met de bal, schiet en ... Toomsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Ehatamm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ritsik is nu in balbezit. Ritsik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kapten verovert de bal door een tackle van achteren. Siil onderschept slim de pass. Siil passt de bal zonder na te denken. Ritsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritsik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Uissepp verovert de bal door een tackle van achteren. Uissepp probeert naar een medespeler te passen. Ritsik heeft problemen om de bal te vangen. Ritsik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shamrock United - scKarala 0:1

34e minuut.
Ehatamm is nu in balbezit. Viilip onderschept slim de pass. Viilip met een sublieme pass. Priks rent richting de bal. Priks schiet op doel. Toomsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Välja bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusmaa onderschept slim de pass. Uusmaa passt de bal in één keer door. Ritsik rent richting de bal. Ritsik draait met de bal, schiet en ... Paal! Toomsson probeert wanhopig de bal te grijpen. Ritsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritsik geeft een hoge lob. Daar is Priks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Priks haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shamrock United - scKarala 0:2

38e minuut.
Aken geeft de bal voor. Ehatamm is nu in balbezit. Ritsik onderschept slim de pass. Ritsik draait met de bal, schiet en ... Toomsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shamrock United - scKarala 0:3

43e minuut.
Klungelig pakt Priks de bal. Priks passt de bal met de wreef. Viilip bereikt de bal nog maar net als eerste. Viilip draait met de bal, schiet en ... Toomsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shamrock United - scKarala 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shamrock United 55%, scKarala 45%.
Shamrock United - scKarala 0:4

48e minuut.
Ehatamm bereikt de bal nog maar net als eerste. Viilip verovert de bal door een tackle van achteren. Viilip probeert naar een medespeler te passen. Ritsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritsik draait met de bal, schiet en ... Toomsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ritsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritsik passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Viilip de bal. Viilip schiet op doel. Toomsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shamrock United - scKarala 0:5

49e minuut.
Klungelig pakt Välja de bal. Priks onderschept slim de pass. Kapten bereikt de bal nog maar net als eerste. Priks onderschept slim de pass. Priks geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kapten geeft een lange en hoge pass. Uissepp is nu in balbezit. Uissepp passt de bal met de wreef. Viilip rent richting de bal. Viilip schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siider zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ulst bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulst passt de bal in één keer door. Välja geeft een lange en hoge pass. Birkmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Ojamaa onderschept slim de pass. Ojamaa met een sublieme pass. Kapten rent richting de bal. Kapten geeft de bal voor. Öngo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Birkmann trapt de bal weg van het doel. Uusmaa kopt de bal weg. Viilip heeft problemen om de bal te vangen. Priks is nu in balbezit. Priks haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Siil speelt de bal door. Pahk heeft problemen om de bal te vangen. Priks bereikt de bal nog maar net als eerste. Priks haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Uusmaa onderschept slim de pass. Uusmaa geeft een lange en hoge pass. Ritsik kopt de bal weg. Viilip is nu in balbezit. Viilip draait met de bal, schiet en ... Toomsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Priks bereikt de bal nog maar net als eerste. Priks haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shamrock United - scKarala 0:6

76e minuut.
Ehatamm rent richting de bal. Ehatamm passt de bal met de wreef. Ritsik is nu in balbezit. Ritsik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shamrock United - scKarala 0:7

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pahk met een harde bal richting middenveld. Siil kopt de bal weg. Ritsik rent richting de bal. Ritsik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shamrock United - scKarala 0:8

84e minuut.
Kroontaaler is nu in balbezit. Kroontaaler passt de bal met de wreef. Ojamaa geeft een lange en hoge pass. Ritsik kan de bal niet met de borst controleren. Ritsik draait met de bal, schiet en ... Toomsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Uusmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulst onderschept slim de pass. Ulst met een sublieme pass. Ritsik is nu in balbezit. Ritsik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shamrock United 61%, scKarala 39%.
Shamrock United - scKarala 0:8