Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tulija JK Tallina Viking
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen hopeless


13e minuut.
Kuresson is nu in balbezit. Tomat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuresson verovert de bal door een tackle van achteren. Kuresson met een sublieme pass. Saat is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ratasepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Sõna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratasepp verovert de bal door een tackle van achteren. Ratasepp schiet op doel. Vask probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tulija - JK Tallina Viking 1:0

18e minuut.
Sõna met een sublieme pass. Kuresson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuresson met een sublieme pass. Saat is nu in balbezit. Saat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tulija - JK Tallina Viking 1:1

33e minuut.
Reintang rent richting de bal. Kuresson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuresson geeft de bal voor. Saat springt en kopt de bal. Sempelson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tulija - JK Tallina Viking 1:2

34e minuut.
Ratasepp speelt de bal door. Klungelig pakt Reintang de bal. Saat is nu in balbezit. Saat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sõna is nu in balbezit. Ihermann met een sublieme pass. Märtson is nu in balbezit. Kuresson rent richting de bal. Kuresson schiet op doel. Sempelson bokst de bal weg. Sõna controleert de bal met de borst. Kimmel is nu in balbezit. Sõna begaat een overtreding. Sõna krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Saat kopt de bal weg. Vatisel met een sublieme pass. Räästas is nu in balbezit. Kuresson verovert de bal door een tackle van achteren. Kuresson haalt uit met een fantastische trap. Sempelson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tulija 69%, JK Tallina Viking 31%.
Tulija - JK Tallina Viking 1:2

62e minuut.
Räästas kopt de bal weg. Ihermann is nu in balbezit. Ihermann passt de bal in één keer door. Ratasepp is nu in balbezit. Ratasepp haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kroonberg speelt de bal door. Kuresson is nu in balbezit. Kuresson passt de bal in één keer door. Saat bereikt de bal nog maar net als eerste. Saat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Haud geeft de bal voor. Aas bereikt de bal nog maar net als eerste. Aas probeert naar een medespeler te passen. Ratasepp is nu in balbezit. Ratasepp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kütt met een sublieme pass. Sõna rent richting de bal. Sõna geeft de bal voor. Tomat rent richting de bal. Tomat geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tulija - JK Tallina Viking 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tulija 58%, JK Tallina Viking 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tulija - JK Tallina Viking 2:2