Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kaigas Meie Tähed
433 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 16.6
average Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


9e minuut.
Lääne rent richting de bal. Lääne passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jüriöö de bal. Mast is nu in balbezit. Mast schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lääne onderschept slim de pass. Lääne geeft de bal voor. Klungelig pakt Sari de bal. Mast is nu in balbezit. Mast draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Jüriöö passt de bal met de wreef. Kadisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadisson met een sublieme pass. Mast is nu in balbezit. Mast draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kaigas 39%, Meie Tähed 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kaigas - Meie Tähed 0:0

51e minuut.
Kadisson probeert naar een medespeler te passen. Remmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Remmer passt de bal met de wreef. Mast bereikt de bal nog maar net als eerste. Mast schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaigas - Meie Tähed 1:0

58e minuut.
Mast passt de bal zonder na te denken. Švets met een sublieme pass. Daar is Sari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jüriöö is nu in balbezit. Jüriöö haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaigas - Meie Tähed 2:0

62e minuut.
Kadisson is nu in balbezit. Kadisson geeft een lange en hoge pass. Daar is Möldre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarvis is nu in balbezit. Tarvis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Märtmaa geeft de bal voor. Klungelig pakt Jüriöö de bal. Mast bereikt de bal nog maar net als eerste. Mast haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaigas - Meie Tähed 3:0

76e minuut.
Tooming geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kolla met een snelle inworp. Remmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Remmer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Lääne onderschept slim de pass. Remmer is nu in balbezit. Remmer geeft de bal voor. Mast heeft problemen om de bal te vangen. Mast haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaigas - Meie Tähed 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kaigas 31%, Meie Tähed 69%.
FC Kaigas - Meie Tähed 4:0