Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:11
  • Competitiewedstrijd: 1.HNL
  • Stadion: Minimax Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 42250
Minimax NK Hrvati Katolici
Moja Tactiek ikkž
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
66.2 gemiddelde waardering 69
excellent Schieten incredible
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen incredible


8e minuut.
Precel is nu in balbezit. Kirakosyan rent richting de bal. Kirakosyan geeft een hoge lob. Tervapuro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tervapuro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Ochoa met een sublieme pass. Mussolino bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iwanowski. Iwanowski krijgt een gele kaart.

42e minuut.
da Barra da Tijuca passt de bal met de wreef. Bramming rent richting de bal. Met opzet legt Obad zijn tegenspeler op de grond. Bramming is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bramming wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minimax 47%, NK Hrvati Katolici 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Minimax - NK Hrvati Katolici 0:0

51e minuut.
Kirakosyan is nu in balbezit. Vargas Lleras onderschept slim de pass. Vargas Lleras speelt de bal door. Precel rent richting de bal. Precel haalt uit met een fantastische trap. Gundulić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Alamo speelt de bal door. Elharar rent richting de bal. Elharar passt de bal zonder na te denken. Tervapuro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tervapuro draait met de bal, schiet en ... Andone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Babic passt de bal zonder na te denken. Bramming rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Obad. Obad krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Buitenspel voor Tervapuro. Goede buitenspelval van de verdediging. Mazza komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Ochoa probeert naar een medespeler te passen. Precel rent richting de bal. Precel passt de bal met de wreef. Mussolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mussolino haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
da Barra da Tijuca probeert naar een medespeler te passen. Alamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alamo geeft de bal voor. Bramming rent richting de bal. Bramming draait met de bal, schiet en ... Andone bokst de bal weg. Brstilo bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
da Barra da Tijuca passt de bal in één keer door. Elharar rent richting de bal. Elharar geeft een hoge lob. Bramming bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramming haalt uit met een fantastische trap. Andone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saca komt het veld opgelopen. da Barra da Tijuca met de inworp. Elharar geeft een lange en hoge pass. Bramming maakt een snoekduik en kopt de bal. Andone bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - NK Hrvati Katolici 0:1

76e minuut.
Ricov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Radmeier kan de bal niet met de borst controleren. Mazza rent richting de bal. Bramming is nu in balbezit. Bramming haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - NK Hrvati Katolici 0:2

80e minuut.
Saca bereikt de bal nog maar net als eerste. Oršić onderschept slim de pass. Oršić met een sublieme pass. Bramming is nu in balbezit. Bramming draait met de bal, schiet en ... Andone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Bramming controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Picek komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Babic passt de bal zonder na te denken. da Barra da Tijuca speelt de bal door. Elharar speelt de bal door. Bramming is nu in balbezit. Bramming draait met de bal, schiet en ... Andone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Daar is da Barra da Tijuca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Barra da Tijuca geeft een lange en hoge pass. Bramming rent richting de bal. Bramming draait met de bal, schiet en ... Andone maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Mazza heeft problemen om de bal te vangen. Bramming bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza is nu in balbezit. Mazza haalt uit met een fantastische trap. Andone probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Minimax - NK Hrvati Katolici 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minimax 57%, NK Hrvati Katolici 43%.
Minimax - NK Hrvati Katolici 0:3