Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:15
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.01
  • Stadion: U BULJU Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 17194
U BULJU F.C. Gradina United
novo Tactiek mod442
54% Balbezit 46%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
64.7 gemiddelde waardering 63.5
formidable Schieten excellent
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen very good


1e minuut.
Mandeganja kopt de bal weg. Łapeta rent richting de bal. Łapeta passt de bal met de wreef. Mellemstrand is nu in balbezit. Mellemstrand haalt uit met een fantastische trap. Kátay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lipničan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipničan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Prince rent richting de bal. Prince speelt de bal door. Dadić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadić geeft de bal voor. Lipničan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
U BULJU - F.C. Gradina United 1:0

9e minuut.
Varga met een sublieme pass. Avramović is nu in balbezit. Met opzet legt Mellemstrand zijn tegenspeler op de grond. Avramović raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

14e minuut.
Pabina passt de bal met de wreef. Łapeta speelt de bal door. Mellemstrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellemstrand draait met de bal, schiet en ... Kátay probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
U BULJU - F.C. Gradina United 2:0

19e minuut.
Avramović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitman onderschept slim de pass. Hubchev onderschept slim de pass. Hubchev schiet op doel. Gundelach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U BULJU - F.C. Gradina United 2:1

30e minuut.
Hristojević is nu in balbezit. Hristojević passt de bal met de wreef. Łapeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Łapeta geeft de bal voor. Mellemstrand maakt een snoekduik en kopt de bal. Kátay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Topić geeft een hoge lob. Avramović heeft problemen om de bal te vangen. Pabina rent richting de bal. Avramović verovert de bal door een tackle van achteren. Avramović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Hubchev rent richting de bal. Hubchev passt de bal met de wreef. Avramović is nu in balbezit. Avramović haalt uit met een fantastische trap. Gundelach probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Avramović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Varga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avramović rent richting de bal. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Dadić passt de bal zonder na te denken. Lefter is nu in balbezit. Aylanç schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aylanç krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U BULJU 58%, F.C. Gradina United 42%.
U BULJU - F.C. Gradina United 2:1

47e minuut.
Avramović speelt de bal door. Butulan is nu in balbezit. Hristojević schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hristojević krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Grabovac geeft een lange en hoge pass. Avramović bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristojević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hristojević krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Avramović raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Topić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Klungelig pakt Avramović de bal. Pabina begaat een overtreding. Avramović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Butulan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Avramović maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Łapeta passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pitman de bal. Łapeta geeft een lange en hoge pass. Mellemstrand rent richting de bal. Mellemstrand draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Pitman verovert de bal door een tackle van achteren. Pitman geeft een hoge lob. Dadić rent richting de bal. Dadić geeft een hoge lob. Lipničan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Buitenspel voor Lipničan. Goede buitenspelval van de verdediging. Ménesi komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Prince rent richting de bal. Prince passt de bal in één keer door. Livădaru rent richting de bal. Avramović onderschept slim de pass. Avramović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Varga is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prince. Varga raakt geblesseerd tijdens het duel. Ţugurlan komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Grabovac rent richting de bal. Lipničan verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Camilo. Camilo krijgt een gele kaart. Lipničan raakt geblesseerd tijdens het duel. Burlica komt het veld opgelopen. Grisostomi komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Dadić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aylanç zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Topić bereikt de bal nog maar net als eerste. Topić geeft een lange en hoge pass. Gundelach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramović bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
U BULJU - F.C. Gradina United 2:2

86e minuut.
Grisostomi rent richting de bal. Mandeganja is nu in balbezit. Mandeganja speelt de bal door. Grisostomi is nu in balbezit. Grisostomi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Łapeta verovert de bal door een tackle van achteren. Łapeta geeft een hoge lob. Lipničan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipničan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U BULJU 60%, F.C. Gradina United 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
U BULJU - F.C. Gradina United 2:2