Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
East Padulj city San Servolo Atletics
taktkagp Tactiek 443 tech
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
64.4 gemiddelde waardering 59.7
uitstekend Schieten uitstekend
formidabel Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Smrkinić passt de bal zonder na te denken. Gușea is nu in balbezit. Gușea met een sublieme pass. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania draait met de bal, schiet en ... Beauvais probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Cieśliński heeft problemen om de bal te vangen. Gligorjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieśliński verovert de bal door een tackle van achteren. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Mouradyan probeert naar een medespeler te passen. Kalina verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mouradyan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Torrijos springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Inworp. Romportl met de inworp. Mouradyan geeft een lange en hoge pass. Torrijos maakt een snoekduik en kopt de bal. Vodenac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - San Servolo Atletics 0:1

33e minuut.
Mamula kopt de bal weg. Kania heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tarlósi. Tarlósi krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Smrkinić passt de bal in één keer door. Gușea rent richting de bal. Gușea passt de bal met de wreef. Kania is nu in balbezit. Kania draait met de bal, schiet en ... Beauvais verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Mamula is nu in balbezit. Mamula passt de bal in één keer door. Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gușea geeft een hoge lob. Kania krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: East Padulj city 51%, San Servolo Atletics 49%.
East Padulj city - San Servolo Atletics 0:1

48e minuut.
Sevgin heeft problemen om de bal te vangen. Ngọc Cường rent richting de bal. Ngọc Cường passt de bal zonder na te denken. Torrijos bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrijos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Smrkinić is nu in balbezit. Smrkinić passt de bal zonder na te denken. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
East Padulj city - San Servolo Atletics 1:1

65e minuut.
Romportl probeert naar een medespeler te passen. Mouradyan is nu in balbezit. Mouradyan geeft een hoge lob. Torrijos krijgt zijn hoofd ertegen. Vodenac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - San Servolo Atletics 1:2

74e minuut.
Selling verovert de bal door een tackle van achteren. Selling probeert naar een medespeler te passen. Flores speelt de bal door. Torrijos bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrijos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Flores speelt de bal door. Mamula bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamula passt de bal in één keer door. Gușea heeft problemen om de bal te vangen. Gușea geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Beauvais kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: East Padulj city 45%, San Servolo Atletics 55%.
East Padulj city - San Servolo Atletics 1:2