Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Async Futuriest TIGROVI
5212_NEW_NEW_OFF Tactiek 3232-2023
41% Balbezit 59%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
61 gemiddelde waardering 67.4
very good Schieten outstanding
formidable Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


12e minuut.
Grala speelt de bal door. Pazurek is nu in balbezit. Pazurek geeft een lange en hoge pass. Tassari is nu in balbezit. Tassari draait met de bal, schiet en ... Calvo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ruohoniemi onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Oršolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Oršolić passt de bal met de wreef. Pacocha probeert naar een medespeler te passen. Tassari is nu in balbezit. Tassari schiet op doel. Calvo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Košutić met de inworp. Rothen rent richting de bal. Rothen speelt de bal door. Giorgini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giorgini haalt uit met een fantastische trap. Zekić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Banaszek rent richting de bal. Banaszek geeft een hoge lob. Giorgini is nu in balbezit. Giorgini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Async Futuriest - TIGROVI 1:0

33e minuut.
Froli passt de bal in één keer door. Tassari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassari geeft de bal voor. Oršolić is nu in balbezit. Oršolić haalt uit met een fantastische trap. Calvo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Pacocha probeert naar een medespeler te passen. Pazurek is nu in balbezit. Pazurek passt de bal met de wreef. Pacocha rent richting de bal. Pacocha schiet op doel. Calvo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Guerrero passt de bal met de wreef. Froli speelt de bal door. Tassari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassari haalt uit met een fantastische trap. Calvo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Async Futuriest - TIGROVI 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Async Futuriest 58%, TIGROVI 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Async Futuriest - TIGROVI 1:1

48e minuut.
Pazurek geeft een hoge lob. Jongh bereikt de bal nog maar net als eerste. Jongh geeft een hoge lob. Oršolić rent richting de bal. Oršolić draait met de bal, schiet en ... Calvo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek met een sublieme pass. Oršolić rent richting de bal. Oršolić schiet op doel. Calvo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ruohoniemi kan de bal niet met de borst controleren. Tassari is nu in balbezit. Lăzăroiu begaat een overtreding. Lăzăroiu krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Grala passt de bal zonder na te denken. Daar is Pazurek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazurek passt de bal in één keer door. Oršolić rent richting de bal. Oršolić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Del Toro passt de bal in één keer door. Pazurek is nu in balbezit. Pazurek passt de bal in één keer door. Oršolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Oršolić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Grala geeft een hoge lob. Jongh is nu in balbezit. Oršolić verovert de bal door een tackle van achteren. Oršolić draait met de bal, schiet en ... Calvo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Async Futuriest - TIGROVI 1:2

78e minuut.
Quluzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Quluzadə passt de bal zonder na te denken. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek geeft een hoge lob. Pacocha krijgt zijn hoofd ertegen. Calvo bokst de bal weg.

82e minuut.
Quluzadə met een sublieme pass. Pacocha speelt de bal door. Tassari is nu in balbezit. Tassari haalt uit met een fantastische trap. Calvo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Async Futuriest - TIGROVI 1:3

84e minuut.
Ruohoniemi verovert de bal door een tackle van achteren. Ruohoniemi met een sublieme pass. Tassari is nu in balbezit. Tassari haalt uit met een fantastische trap. Calvo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Pitner geeft een hoge lob. Košutić bereikt de bal nog maar net als eerste. Košutić geeft een lange en hoge pass. Oršolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Oršolić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Async Futuriest 52%, TIGROVI 48%.
Async Futuriest - TIGROVI 1:3