Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wretchedster reUnited Zadar Cougars FC
dvadvadva Tactiek Monster Energy
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
28 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
50.4 gemiddelde waardering 43.3
formidabel Schieten solide
solide Passen goed
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Flakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Flakowski geeft een hoge lob. Kurulashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurulashvili haalt uit met een fantastische trap. Oksa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Dytłow verovert de bal door een tackle van achteren. Dytłow geeft een hoge lob. Kaliński is nu in balbezit. Kaliński haalt uit met een fantastische trap. Oksa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Yusifli kopt de bal weg. Missał geeft een hoge lob. Kaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliński draait met de bal, schiet en ... Oksa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wretchedster reUnited - Zadar Cougars FC 1:0

22e minuut.
Flakowski is nu in balbezit. Flakowski geeft een lange en hoge pass. Kaliński kopt de bal weg. Kurulashvili is nu in balbezit. Kurulashvili draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Ivčević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurulashvili rent richting de bal. Kurulashvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wretchedster reUnited - Zadar Cougars FC 2:0

24e minuut.
bin Al Rasibi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rasibi met een sublieme pass. Vertonghen rent richting de bal. Kaliński verovert de bal door een tackle van achteren. Kaliński schiet op doel. Oksa bokst de bal weg.

27e minuut.
Sepúlveda is nu in balbezit. Sepúlveda geeft een lange en hoge pass. Jirmus kopt de bal weg. Kurulashvili is nu in balbezit. Kurulashvili draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wretchedster reUnited - Zadar Cougars FC 3:0

30e minuut.
Dytłow passt de bal zonder na te denken. Sepúlveda is nu in balbezit. Lima onderschept slim de pass. Lima geeft een hoge lob. Hafbergsson springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Lima met een sublieme pass. Alambat bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yusifli krijgt een gele kaart. Alambat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lima zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nano maakt een snoekduik en kopt de bal. Del Prate bokst de bal weg.

34e minuut.
Kurulashvili kopt de bal weg. Klungelig pakt bin Al Rasibi de bal. Kaliński is nu in balbezit. Kaliński haalt uit met een fantastische trap. Oksa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wretchedster reUnited - Zadar Cougars FC 4:0

39e minuut.
Alambat bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Erden. Alambat raakt geblesseerd tijdens het duel. Lima zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Del Prate probeert naar een medespeler te passen. Kaliński rent richting de bal. Kaliński schiet op doel. Oksa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Sepúlveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepúlveda geeft de bal voor. Kurulashvili rent richting de bal. Kurulashvili draait met de bal, schiet en ... Oksa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ventura verovert de bal door een tackle van achteren. Ventura passt de bal met de wreef. Daar is Sepúlveda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sepúlveda geeft een hoge lob. Kaliński krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wretchedster reUnited 42%, Zadar Cougars FC 58%.
Wretchedster reUnited - Zadar Cougars FC 4:0

49e minuut.
Sepúlveda verovert de bal door een tackle van achteren. Sepúlveda passt de bal zonder na te denken. Kurulashvili rent richting de bal. Kurulashvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wretchedster reUnited - Zadar Cougars FC 5:0

56e minuut.
Lima rent richting de bal. Missał onderschept slim de pass. Missał speelt de bal door. Daar is Kaliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaliński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kurulashvili stond buitenspel. Borda komt het veld opgelopen. De Porras komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Ventura geeft de bal voor. Borda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kurulashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurulashvili schiet op doel. Oksa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wretchedster reUnited - Zadar Cougars FC 6:0

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marijačić komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Erden is nu in balbezit. Erden geeft een hoge lob. Kaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliński schiet op doel. Oksa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wretchedster reUnited - Zadar Cougars FC 7:0

69e minuut.
Vertonghen verovert de bal door een tackle van achteren. Vertonghen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jirmus met de inworp. Sepúlveda geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Oksa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Kurulashvili is nu in balbezit. Kurulashvili draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Jirmus raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Silvestre komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Missał verovert de bal door een tackle van achteren. Missał met een sublieme pass. Kurulashvili rent richting de bal. Kurulashvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wretchedster reUnited - Zadar Cougars FC 8:0

84e minuut.
Erden geeft een lange en hoge pass. Missał bereikt de bal nog maar net als eerste. Missał met een sublieme pass. Daar is Kaliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaliński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wretchedster reUnited 49%, Zadar Cougars FC 51%.
Wretchedster reUnited - Zadar Cougars FC 8:0