Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Čelik Peščenica Banovina
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 21.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Popić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zećo verovert de bal door een tackle van achteren. Popić rent richting de bal. Zećo verovert de bal door een tackle van achteren. Zećo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Marusović verovert de bal door een tackle van achteren. Marusović probeert naar een medespeler te passen. Ružička bereikt de bal nog maar net als eerste. Ružička schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Čelik Peščenica - Banovina 1:0

17e minuut.
Popić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dodik de bal. Ružička is nu in balbezit. Ružička schiet op doel. Grozdanić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Čelik Peščenica - Banovina 2:0

30e minuut.
Daar is Marusović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zećo is nu in balbezit. Ružička tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ružička krijgt een gele kaart. Zećo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zećo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Brstina bereikt de bal nog maar net als eerste. Brstina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Čelik Peščenica - Banovina 2:1

39e minuut.
Marusović onderschept slim de pass. Marusović passt de bal met de wreef. Zećo is nu in balbezit. Ružička onderschept slim de pass. Ružička draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Rušić met een sublieme pass. Palestrina geeft de bal voor. Bakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Brstina onderschept slim de pass. Brstina draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Čelik Peščenica - Banovina 2:2

45e minuut.
Bakić met de inworp. Daar is Popić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukolić haalt uit met een fantastische trap. Čučaga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Čelik Peščenica - Banovina 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Čelik Peščenica 47%, Banovina 53%.
Čelik Peščenica - Banovina 2:3

74e minuut.
Kozjak heeft problemen om de bal te vangen. Merle rent richting de bal. Kozjak begaat een overtreding. Kozjak krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Merle geeft de bal voor. Palestrina bereikt de bal nog maar net als eerste. Palestrina passt de bal in één keer door. Brstina is nu in balbezit. Brstina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Čelik Peščenica 39%, Banovina 61%.
Čelik Peščenica - Banovina 2:3