Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagorec Omiš deki
Normal Tactiek deki novo
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 9.3
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen hopeless


6e minuut.
Lacmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Uliczka onderschept slim de pass. Lošić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lošić is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

13e minuut.
Loddo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Uliczka de bal. Lacmanović rent richting de bal. Lacmanović passt de bal met de wreef. Tukhachevskij rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagorec Omiš - deki 0:1

14e minuut.
Tukhachevskij rent richting de bal. Pleslić begaat een overtreding. Tukhachevskij is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kean met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Lacmanović de bal. Tukhachevskij rent richting de bal. Tukhachevskij schiet op doel. Sarać probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagorec Omiš - deki 0:2

29e minuut.
Pera rent richting de bal. Kean onderschept slim de pass. Kean passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tukhachevskij de bal. Tukhachevskij draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Lacmanović passt de bal in één keer door. Kean heeft problemen om de bal te vangen. Kean met een sublieme pass. Tukhachevskij is nu in balbezit. Tukhachevskij haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagorec Omiš 66%, deki 34%.
Zagorec Omiš - deki 0:2

78e minuut.
Andreiescu verovert de bal door een tackle van achteren. Andreiescu met een sublieme pass. Tortellino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tukhachevskij is nu in balbezit. Tukhachevskij schiet op doel. Sarać bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagorec Omiš 62%, deki 38%.
Zagorec Omiš - deki 0:2