Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orijent Omladinac Nk Ruda
Normal Tactiek Taka 9
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.5 gemiddelde waardering 35.4
zwak Schieten goed
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen matig


16e minuut.
Drăguloiu rent richting de bal. Drăguloiu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Muller de bal onder controle te krijgen. Mulder is nu in balbezit. Mulder haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Orijent Omladinac - Nk Ruda 0:1

19e minuut.
Šimičev is nu in balbezit. Sidea verovert de bal door een tackle van achteren. Sidea probeert naar een medespeler te passen. Mulder bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulder haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orijent Omladinac 70%, Nk Ruda 30%.
Orijent Omladinac - Nk Ruda 0:1

46e minuut.
Zubić komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Muller geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fordamski met een snelle inworp. Mulder rent richting de bal. Mulder draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Mulder bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidea rent richting de bal. Mulder is nu in balbezit. Mulder schiet op doel. Muller probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Orijent Omladinac - Nk Ruda 0:2

54e minuut.
Huško is nu in balbezit. Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguloiu passt de bal met de wreef. Zubić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Fordamski rent richting de bal. Fordamski geeft de bal voor. Sidea is nu in balbezit. Mulder rent richting de bal. Mulder haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Podvršnik rent richting de bal. Podvršnik probeert naar een medespeler te passen. Huško rent richting de bal. Huško schiet op doel. Sonora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orijent Omladinac - Nk Ruda 1:2

88e minuut.
Zubić is nu in balbezit. Tušek verovert de bal door een tackle van achteren. Tušek met een sublieme pass. Mulder bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulder draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Zubić verovert de bal door een tackle van achteren. Zubić haalt uit met een fantastische trap. Muller heeft problemen om de bal te vangen. Mulder is nu in balbezit. Mulder haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Orijent Omladinac - Nk Ruda 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orijent Omladinac 62%, Nk Ruda 38%.
Orijent Omladinac - Nk Ruda 1:3