Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Croatia Kutjevo Šemovci 18
Normal Tactiek 352
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Šram is nu in balbezit. Gardaš begaat een overtreding. Šram is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bender zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kalezić krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Bender rent richting de bal. Damjan is nu in balbezit. Damjan passt de bal in één keer door. Hrnić rent richting de bal. Hrnić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Croatia Kutjevo - Šemovci 18 0:1

25e minuut.
Damjan rent richting de bal. Damjan passt de bal met de wreef. Hrnić rent richting de bal. Hrnić draait met de bal, schiet en ... Marčetić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Luzi met een snelle inworp. Peteržilnik is nu in balbezit. Damjan met een sublieme pass. Kalezić is nu in balbezit. Kalezić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Hrnić heeft problemen om de bal te vangen. Hrnić speelt de bal door. Kalezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrnić rent richting de bal. Hrnić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Croatia Kutjevo 68%, Šemovci 18 32%.
Croatia Kutjevo - Šemovci 18 0:1

55e minuut.
Kuč kan de bal niet met de borst controleren. Kuč geeft de bal voor. Daar is Peteržilnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Breko rent richting de bal. Breko schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Croatia Kutjevo - Šemovci 18 1:1

59e minuut.
Damjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Marčetić de bal. Kalezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalezić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Damjan onderschept slim de pass. Damjan met een sublieme pass. Kalezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalezić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Marčetić de bal onder controle te krijgen. Velčić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Šarović passt de bal zonder na te denken. Bender bereikt de bal nog maar net als eerste. Bender geeft een lange en hoge pass. Kalezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalezić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Peteržilnik met de inworp. Kalezić controleert de bal met de borst. Kalezić geeft de bal voor. Hrnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrnić draait met de bal, schiet en ... Velčić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Croatia Kutjevo - Šemovci 18 1:2

84e minuut.
Šram heeft problemen om de bal te vangen. Bender rent richting de bal. Met opzet legt Breko zijn tegenspeler op de grond. Bender moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bender kan niet meer verder spelen. Ponoš komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Croatia Kutjevo 58%, Šemovci 18 42%.
Croatia Kutjevo - Šemovci 18 1:2