Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokol Križevci Mrlje
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Bjelić rent richting de bal. Čehok verovert de bal door een tackle van achteren. Čehok speelt de bal door. Klungelig pakt Zabunović de bal. Zabunović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Križevci - Mrlje 1:0

27e minuut.
Larma geeft een hoge lob. Inworp. Didić met de inworp. Tomašić rent richting de bal. Tomašić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Iljadica de bal. Predovan rent richting de bal. Predovan passt de bal in één keer door. Tomašić is nu in balbezit. Tomašić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Odović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomašić is nu in balbezit. Tomašić passt de bal met de wreef. Predovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Predovan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Slamnik met de inworp. Markoci bereikt de bal nog maar net als eerste. Čehok verovert de bal door een tackle van achteren. Čehok geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Klungelig pakt Teinović de bal. Burin rent richting de bal. Teinović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Burin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Burin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokol Križevci 59%, Mrlje 41%.
Sokol Križevci - Mrlje 1:0

49e minuut.
Balta rent richting de bal. Čehok bereikt de bal nog maar net als eerste. Čehok passt de bal met de wreef. Zabunović is nu in balbezit. Zabunović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Križevci - Mrlje 2:0

52e minuut.
Iljadica rent richting de bal. Tomašić is nu in balbezit. Tomašić speelt de bal door. Predovan is nu in balbezit. Predovan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Čehok passt de bal met de wreef. Krečo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabunović verovert de bal door een tackle van achteren. Zabunović haalt uit met een fantastische trap. Ferdinar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Križevci - Mrlje 3:0

71e minuut.
Čehok speelt de bal door. Predovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Odović verovert de bal door een tackle van achteren. Tomašić onderschept slim de pass. Tomašić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Burin rent richting de bal. Čukvas geeft de bal voor. Gorički heeft problemen om de bal te vangen. Predovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Predovan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokol Križevci 49%, Mrlje 51%.
Sokol Križevci - Mrlje 3:0