Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Miles Pueblo obrero
Misol Tactiek 442 clásica
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
37 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 36.7
excellent Schieten adequate
very good Passen adequate
solid Verdedigen weak


5e minuut.
Unzueta met een harde bal richting middenveld. Olaza kopt de bal weg. Folch controleert de bal met de borst. Folch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miles - Pueblo obrero 1:0

9e minuut.
Bonacchi met de inworp. Folch bereikt de bal nog maar net als eerste. Folch haalt uit met een fantastische trap. Urioste probeert de bal aan de voet te houden. Unzueta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miles - Pueblo obrero 2:0

10e minuut.
Klungelig pakt Urioste de bal. Urioste geeft de bal voor. Olaza met een sublieme pass. Callejas is nu in balbezit. Callejas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Pollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Folch de bal. Folch draait met de bal, schiet en ... Unzueta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miles - Pueblo obrero 3:0

25e minuut.
Bonacchi rent richting de bal. Bonacchi met een sublieme pass. Callejas is nu in balbezit. Callejas schiet op doel. Unzueta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miles - Pueblo obrero 4:0

28e minuut.
Pollo rent richting de bal. Pollo geeft de bal voor. Dorn onderschept slim de pass. Callejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Callejas draait met de bal, schiet en ... Unzueta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Pollo geeft de bal voor. Folch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Nuñez ... Strafschop! Folch raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Folch neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bonacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonacchi haalt uit met een fantastische trap. Unzueta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miles - Pueblo obrero 5:0

38e minuut.
Bonacchi rent richting de bal. Bonacchi passt de bal zonder na te denken. Folch is nu in balbezit. Folch haalt uit met een fantastische trap. Unzueta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miles - Pueblo obrero 6:0

42e minuut.
Klungelig pakt Callejas de bal. Callejas passt de bal in één keer door. Pollo rent richting de bal. Pollo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miles - Pueblo obrero 7:0

45e minuut.
Callejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Callejas passt de bal zonder na te denken. Folch is nu in balbezit. Folch draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Miles 33%, Pueblo obrero 67%.
Los Miles - Pueblo obrero 7:0

48e minuut.
Grama geeft een hoge lob. Folch kopt de bal weg. Daar is Sassía, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pollo is nu in balbezit. Pollo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bonacchi passt de bal met de wreef. Olaza rent richting de bal. Olaza geeft de bal voor. Folch bereikt de bal nog maar net als eerste. Folch haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Bonacchi met een sublieme pass. Pollo rent richting de bal. Pollo passt de bal in één keer door. Folch rent richting de bal. Folch schiet op doel. Unzueta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Poggi is nu in balbezit. Poggi met een sublieme pass. Folch rent richting de bal. Folch schiet op doel. Unzueta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miles - Pueblo obrero 8:0

59e minuut.
Bonacchi geeft een lange en hoge pass. Callejas rent richting de bal. Callejas geeft de bal voor. Pollo is nu in balbezit. Pollo haalt uit met een fantastische trap. Unzueta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kahlcke komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De Castro rent richting de bal. Bonacchi is nu in balbezit. Bonacchi passt de bal zonder na te denken. Pollo rent richting de bal. Pollo haalt uit met een fantastische trap. Paal! Unzueta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Klungelig pakt Crescio de bal. Grama verovert de bal door een tackle van achteren. Grama geeft een hoge lob. Kahlcke bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahlcke schiet op doel. Unzueta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pollo is nu in balbezit. Pollo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miles - Pueblo obrero 9:0

77e minuut.
Olaza verovert de bal door een tackle van achteren. Olaza geeft de bal voor. Kahlcke kopt de bal weg. Callejas rent richting de bal. Callejas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Olaza probeert naar een medespeler te passen. Bonacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonacchi passt de bal zonder na te denken. Pollo rent richting de bal. Pollo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Sorondo kopt de bal weg. Bonacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonacchi geeft een lange en hoge pass. Pollo rent richting de bal. Pollo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kahlcke rent richting de bal. Kahlcke haalt uit met een fantastische trap. Paal!

81e minuut.
Cuadrado met een sublieme pass. Sorondo is nu in balbezit. Sorondo speelt de bal door. Bonacchi geeft de bal voor. Pollo springt en kopt de bal. Unzueta bokst de bal weg. Kahlcke rent richting de bal. Kahlcke haalt uit met een fantastische trap. Unzueta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miles - Pueblo obrero 10:0

82e minuut.
Pontet probeert naar een medespeler te passen. Castelho is nu in balbezit. Pollo begaat een overtreding. Pollo krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Bonacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonacchi geeft een hoge lob. Dorn rent richting de bal. Callejas verovert de bal door een tackle van achteren. Callejas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De Castro onderschept slim de pass. Poggi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Castro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De Castro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kahlcke kopt de bal weg. Pollo is nu in balbezit. Pollo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bonacchi geeft een lange en hoge pass. Cuadrado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pollo is nu in balbezit. Pollo draait met de bal, schiet en ... Unzueta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Miles 38%, Pueblo obrero 62%.
Los Miles - Pueblo obrero 10:0